mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #1 kızlar hamıle olunca vajınanın rengı degısırmıs acaba hangı renk oluyor hamıle kalınca genelde doktor anlarmıs oyle dıyorlar benım bır sıvılce gıbı kucuk bırsey cıkmıs baktım ıcı penbe renk dısı mor sızce hamıle kalınca hangı renk oluyorkı
kızlar hamıle olunca vajınanın rengı degısırmıs acaba hangı renk oluyor hamıle kalınca genelde doktor anlarmıs oyle dıyorlar benım bır sıvılce gıbı kucuk bırsey cıkmıs baktım ıcı penbe renk dısı mor sızce hamıle kalınca hangı renk oluyorkı
G Gunicen Ve aşk,eş anlamlı adınla! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 7.314 1.172 723 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #2 Cnm üstüme vazife değil ama bi arkadaşımdan biliyorum o demişti.. Dudak kısmı koyulaştı diye.. ınşallah hamişsindir
Cnm üstüme vazife değil ama bi arkadaşımdan biliyorum o demişti.. Dudak kısmı koyulaştı diye.. ınşallah hamişsindir
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #3 gunicen .!.: cnm üstüme vazife değil ama bi arkadaşımdan biliyorum o demişti.. Dudak kısmı koyulaştı diye.. Inşallah hamişsindir Genişletmek için tıkla... ay bıtanenm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsallah ben ılk hamıslııgmde vajınam sankı kalınlasmıs gıbıydı tabı dustu o ayrıda
gunicen .!.: cnm üstüme vazife değil ama bi arkadaşımdan biliyorum o demişti.. Dudak kısmı koyulaştı diye.. Inşallah hamişsindir Genişletmek için tıkla... ay bıtanenm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsallah ben ılk hamıslııgmde vajınam sankı kalınlasmıs gıbıydı tabı dustu o ayrıda
G Gunicen Ve aşk,eş anlamlı adınla! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 7.314 1.172 723 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #4 mız mız .!.: ay bıtanenm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsallah ben ılk hamıslııgmde vajınam sankı kalınlasmıs gıbıydı tabı dustu o ayrıda Genişletmek için tıkla... Canım ferah ol Allah ın izniyle bebiş gelecek :Saruboceq:
mız mız .!.: ay bıtanenm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsallah ben ılk hamıslııgmde vajınam sankı kalınlasmıs gıbıydı tabı dustu o ayrıda Genişletmek için tıkla... Canım ferah ol Allah ın izniyle bebiş gelecek :Saruboceq:
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #5 Gunicen .!.: Canım ferah ol Allah ın izniyle bebiş gelecek :Saruboceq: Genişletmek için tıkla... KIZ AGZINDAN BAL DAMLIO VALLAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
Gunicen .!.: Canım ferah ol Allah ın izniyle bebiş gelecek :Saruboceq: Genişletmek için tıkla... KIZ AGZINDAN BAL DAMLIO VALLAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
G Gunicen Ve aşk,eş anlamlı adınla! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 7.314 1.172 723 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #6 mız mız .!.: KIZ AGZINDAN BAL DAMLIO VALLAAAAAAAAAopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Ayyyhhh :kedi: Valla kaç gündür gözüme takılıyo ne kadar bebiş istediğin.. İnan cnm bana varmış gibi geliyo ne yalan sölim :1rolleyes:
mız mız .!.: KIZ AGZINDAN BAL DAMLIO VALLAAAAAAAAAopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Ayyyhhh :kedi: Valla kaç gündür gözüme takılıyo ne kadar bebiş istediğin.. İnan cnm bana varmış gibi geliyo ne yalan sölim :1rolleyes:
ebruli22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2007 2.086 58 116 45 Diğer 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #7 bende koyulaştını duydum ama ben 2 hamilelik geçirdim,farketmedim
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #8 Gunicen .!.: Ayyyhhh :kedi: Valla kaç gündür gözüme takılıyo ne kadar bebiş istediğin.. İnan cnm bana varmış gibi geliyo ne yalan sölim :1rolleyes: Genişletmek için tıkla... INSALLAH TATLIM INSALLAH ICINE DOGAN DOGRUDURRRRRRRRRRopuyorumnanaktan
Gunicen .!.: Ayyyhhh :kedi: Valla kaç gündür gözüme takılıyo ne kadar bebiş istediğin.. İnan cnm bana varmış gibi geliyo ne yalan sölim :1rolleyes: Genişletmek için tıkla... INSALLAH TATLIM INSALLAH ICINE DOGAN DOGRUDURRRRRRRRRRopuyorumnanaktan
mizdamiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 6.750 20 0 40 Ankara 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #9 ebruli22 .!.: bende koyulaştını duydum ama ben 2 hamilelik geçirdim,farketmedim Genişletmek için tıkla... YARIN GIDIYORUM DOKTORA BAKALIM HERSEY ORTAYA DOKULCEK ICIMDE UMUT YOK NEDENSE HEP NAGATIF GORE GOREEEEEEEEEEEEEE ALISTI BUNYEMMMMM
ebruli22 .!.: bende koyulaştını duydum ama ben 2 hamilelik geçirdim,farketmedim Genişletmek için tıkla... YARIN GIDIYORUM DOKTORA BAKALIM HERSEY ORTAYA DOKULCEK ICIMDE UMUT YOK NEDENSE HEP NAGATIF GORE GOREEEEEEEEEEEEEE ALISTI BUNYEMMMMM
A Azize45 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2009 13.770 13 206 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mizdamiz #10 bende ikekez hamile kaldım ama hiç bi değişiklik olmadı...