Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da birşey sormak istiyorum.ben 4 yıllık evliyim ilk geceden sonra vajinadan dışarıya bir et parçası uzamıştı sonra geçti zannettim ama bebek isteğiyle sürekli muayeneye gittiğim için o aletlerden mi bilmiyorum yine belirginleşti.kendimi kontrol ettim sanki bölümlü kızlık zarı ikiye ayrılmış alt kısmı dişarı çıkıyo.ufff bazen ilişki sırasında acı hissetmiyorum ama sanki açılmıyor ilk etapta.benim gibi olan var mı acaba:uhm:ben de buna takıldım senelerdir.doktor da bişey söylemedi zaten utanıyorum muayene olurken soramadım yaa napmam lazım üffffffffffff:bbo:
ay canım yaa korkuttun beni...senin dediğin tümör gibi bişeymiş.kardeşin nasıl anlattı sana bilmiyorum ama bendeki öyle yağ dokusu gibi değil nasıl söylesem vajina girişi tamamen kapanıyo hem altta uzantı var hem üstte.sanki orda et parçası vardı o yırtıldı.kızlık zarı değilde kalın bir doku.ne bilim o gece baya zorlanmıştım ağladığımı hatırlıyorum zaten sonra hemen o dokuyu farketmiştim .bugüne kadar önemsememiştim.gitsem mi doktora?utanıyorum yaa buraya bile zorla yazıyorum.ufffffffff:kedi:
hiçbişi anlamadım neresi uzun neresi kısa. ben bekarım ve anlamıyorum normali nası oluyor herhangi ibr sitede normal resmi varmı bakabileceğimiz. kıyas yapalım?![]()
loosegirl burada yazılanları ilk okuduğumda ben de senin gibiydim hiç bir fikrim yoktu a.s okudukça yazılanları acaba içteki kanatların görünmesi sorun mu dedim ameliyat olanları felan okuyunca burda.sonra ufak çaplı bir araştırmayla ister iç dudaklar-ki bunlara kanat deniyor- görünsün ister görünmesin sağlık açısından bir problem teşkil etmediğini öğrendim. asimetri durumu olanları bilmiyorum bu arada. ayrıca içdudaklar ve klitoris büyüdükçe daha çok zevk alınıyormuş ameliyat düşünenlere duyurulur :teytey:
anladığım kadarıyla ameliyat olmaya gerek yok hani ciddi bir sorun yoksa sorun sadece psikolojik açıdan ameliyat olmak istemem evleneceğim kişi sorun yapmazsa bende yapmam sanırım ama yinede ister istemez takılıyor insan ...:uhm: