Vajina şişme, kaşıntı ve kuruluk

lunaamiiaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
22
4
1
23
Benim 1-2 gün önce vajinamda kaşıntım olmaya başladı dün aşırı kaşınıyordu ama bugün biraz kaşıntı durdu fakat baktığımda kuru ve baya şişmiş. İlaç kullanmak istemiyorum kendi kendiliğinden geçebilir mi daha önce kuruluk yaşamıştım kendiliğinden geçmişti ama şimdi biraz şiş ve bu şişlik ne zaman geçer, jinekologa gitmem şart mı ?

Benim 1-2 gün önce vajinamda kaşıntım olmaya başladı dün aşırı kaşınıyordu ama bugün biraz kaşıntı durdu fakat baktığımda kuru ve baya şişmiş. İlaç kullanmak istemiyorum kendi kendiliğinden geçebilir mi daha önce kuruluk yaşamıştım kendiliğinden geçmişti ama şimdi biraz şiş ve bu şişlik ne zaman geçer, jinekologa gitmem şart mı ?
Canım kaşıntıya varsa mantar olabilir ılık suya azıcık elma sirkesi karıştırıp yıkayabilirsin inşallah faydasını alırsın

Bu son bi kaç gündür bende de var,hatta ilişkiye girerken yanmaya başladı. Sonra dün akşam birden titreme halsizlik oldu biseyler yeme ihtiyacı hissettim özellikle tatlı şeyler, yiyince geçti. Internetten baktım da şekerle vajina kasintisinin bağlantısından bahsediyordu. Bayramdan sonra bi doktora gidicem hipoglisemi mi var diye,eğer yoksa kadın doğuma gidicem.

Back
X