benim de hem vajinal hm de bacakta varis oldu,oramda şiş var,bacaklarım berbat görünüyor.Özel bölgedeki iner diye duydum ama bacaktaki tamamen geçmezmiş.Bir de onun için ameliyat olurum,ne yapayım
doğumda artıyomuymuş? öyle anladım, benm de az az başladı daha şimdidenvaris çorabımı gysek acaba?
ben 7. ayıma giriyorum daha yeni başladı.ama çok fena... umarım vajinanda olmaz o çok korkutuyor insanı yaa...bacaklar için fazla ayakta durmamak lazımmış ama vajina için bilmiyorum malesef
normal doğumda artıyor gibi bi durum mu var cnm ıkınmaktan biliyomusunn?
kızlar bende varıs yok ama annemın bacaklarında olan varıs gectı. nasıl mı. annem her gece yatmadan bacağına viks surerdı ağrıyo diye. bı sure sonra varısler kayboldu. yanı bılmeden tedavı ettı onları. sizlerle paylaşmak ıstedım deneyın derım
çok geçmiş olsun. hamile misin acaba? ya da o şekilde mi doğum yaptın?
36.haftama gireceğim canım,ilk hamileliğimde olmamıştı ama bunda oldu malesef.Bir kere oldu mu tekrarlarmış diğer hamileliğe.Ve normal doğuma da engel,ıkınmak ordaki damarları çatlatıyor varis olunca.Bir arkadaşın tanıdığında vajinal varis varmış,normal doğum diye ısrar etmiş,malesef damar patlamış,çok zor bir ameliyat geçirmek zorunda kalmış.
evet canım,ilki de sezaryendi zaten,bu da öyle olacak inş.O bölgedeki çok abartı şiş değil ama ufak tepecik şeklinde.Bacağımdaki fena bir görüntü malesef.Mor mor ve kabarık,normal varis gibi de değil.
canım sezaryen için ne desem yalan olur.Ben sorun yaşamadım ,o yüzden kesinlikle sezaryen derim.Akşama yürümüştüm ben,hemen kendim bakımını yapmıştım oğlumun.Ama bu süreci zor geçirenler de var.Bünyeyle alakalı,ameliyatı yapan dr'la alakalı.İnşallah ikimizinki de sorunsuz olur,hemen akşamına ayaklanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?