Vajinada agrı

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhaba kızlar
22+5 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydan beri ara ara vajinada ağri oluyo ama iç tarafinda degil disinda ve genel bi agri sadece belli bi bölgesinde degil.pazrtesi detaylu ultrasonum vardı rahim agzı kalınlıgini 39 mm olarak ölçtü cok sukur bi aksilik cikmadi ,acaba bu agri kotu biseymi yada daha önce basina bu tarz bisey gelen varmı ,lütfen cevaplarmisnz endiseleniyorum

Rahim ağzı uzunluğunuz iyi benim de 40 mm ölçüldü, doktorum iyi dedi. Bazen vajina bölgesinde böyle sanki bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor fakat saniyelik sürüp geçiyor, acaba böyle bir durum mu? Endişelenmeyin kötü bir şey yoktur :)

Cok tesekkur ederim , benm o sekilde degil özellikle yatarken saga sola donerken cok agri oluyor

Sanırım bu ağrılar normal bizde 17 haftalığız dünden beri sağ tarafımda ağrı vardı insan her şeyi düşünüyor ama ultrason temiz çıkınca rahatlıyor.

Sanırım bu ağrılar normal bizde 17 haftalığız dünden beri sağ tarafımda ağrı vardı insan her şeyi düşünüyor ama ultrason temiz çıkınca rahatlıyor.
Umarim normaldir vajinada olunca korktum allah korusun erken dogum falan olurmu diye dusundum kendimce

Umarim normaldir vajinada olunca korktum allah korusun erken dogum falan olurmu diye dusundum kendimce
Yani böyle olup erken doğum yapanlar da varmış ama en kötüsünü akla getirmemek lazım doktor kontrolünde söylersiniz rahim büyüme sancıları diyor çoğu doktorda. Ağrı kesici al parol böyle olursa demişti ama parol yerine dua etsem daha çok etki görüyorum hiç gerek yok

KEsiblikle bencede cok tesekkur ederim icimi rahatlattinzyani daha 1 hafta oldu kontorlden geleli bisey dememisti doktorum rahim kalinligida iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…