Vajinada baskı

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
303
38
13
26
Kızlar merhaba 20 haftalık gebeyim 2 gü dür sol kasığimde hafif sancilar batmalar oluyor biraz kendimi yordum acaba ondanmi diye düşünüyorum ayrica 2 gü dürde vajinamda bi baski var bi agirlikmi desen nasıl tabir edecegimi bilemedim bebeğim biraz aşag8da yerleşmiş doktorum sorun olacagini zannetmiyorum dedi 1 ay progestan kullandım 3 haftadır progestanı kullanmiyorum dontor gerek kalmadigini söyledi sizce neden bu vajinadaki baskı

Kendinizi yormayın benimde hamileyken oluyordu özellikle temizlik yapıp yorulunca müthiş bir vajinal baskı oluyordu sanki bebek gelecek gibi ve rahatsız edici bir histi. Bol bol istirahat edin geçer.

Kızlar merhaba 20 haftalık gebeyim 2 gü dür sol kasığimde hafif sancilar batmalar oluyor biraz kendimi yordum acaba ondanmi diye düşünüyorum ayrica 2 gü dürde vajinamda bi baski var bi agirlikmi desen nasıl tabir edecegimi bilemedim bebeğim biraz aşag8da yerleşmiş doktorum sorun olacagini zannetmiyorum dedi 1 ay progestan kullandım 3 haftadır progestanı kullanmiyorum dontor gerek kalmadigini söyledi sizce neden bu vajinadaki baskı
Olabilir bende de çok oldu rahim büyüdüğü için. Kendinizi fazla yormayın, dinlenin. Baskı hissinin yanında yanma, ağrı falan da eşlik ediyorsa enfeksiyon şüphesi olabilir ama bi idrar kültürü verebilirsiniz

Back
X