Slm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum
Slm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum
Benim vajinismus gecmisim var alttan baktirmaya korkuyorum.spekulumla baktirmak istemiyorum daha once 1kere kadin doguma gittim muayne ettirmedim kactim distan bakabildi doktor sadece doktora durumu anlatsam ulturasonla distan bakabilirmi sadece off napicam bilmiyorum gitmemde gerekiyo
ultrason daha içeriyi gosterir
o beyazciklari siz goruyorsaniz dr da gorebilir fazla derine gitmeden
kasinma , yanmada var diyorsun, ya çekiceksin ya dr a gideceksin
esinede bulasir bu durum biliyorsun dur ehrhalde
Muayeneye gerek yok
Çamaşırını sık sık değiştir ve iyileşince o çamaşırları at tekrarlamasın diye
Eczacıya bile sölesen ilaç verir her kadında olabilen bişey