Vajinada yanma

Karakuskarakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
4
0
1
31
Merhabalar sekiz aylık evliyim ilk iki ay vajinusmustum kurtulduk ama ondan sonrada yüzüm hiç gulmedi. Ve ilişki sonrası yanmam oluyor kayganlastiricidanmi mantarmi psikolik nedenlerden mibilmiyorum bu sorununu yasayaniniz oldumu yardım edin ne yapabilirim artık çektiğim acilardan yanmalardan ilişkiden soğudum.

bende de aynısı oluyor, doktora göründünüz mü?

Bir doktora gittim iltihaplanma olduğunu ancak bunun ilişkide acı veya yanma yapmayacağını söyledi. 25 aralıkta tekrar başka bir doktora gideceğim

Merhabalar sekiz aylık evliyim ilk iki ay vajinusmustum kurtulduk ama ondan sonrada yüzüm hiç gulmedi. Ve ilişki sonrası yanmam oluyor kayganlastiricidanmi mantarmi psikolik nedenlerden mibilmiyorum bu sorununu yasayaniniz oldumu yardım edin ne yapabilirim artık çektiğim acilardan yanmalardan ilişkiden soğudum.
kendi sıvınız gelmediği için olabilir ben doğumdan sonra yaşamıştım her defasında ağlayacak derece de yanma ve ağrı oluyordu

Canım enfeksiyon vajina kurulugu yapıyor ayrıca yeni eblilerde normal bende 4 aylık evliyim hayla ilişkide sıkıntı oluyor zevk suyu yanı sıvon gelmedigi için ne kullanırsan kullan oluyor çogu kişi çocuk olduktan sonra bu sorunlardan kjrtuldugunu söylüyor

Back
X