• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinadaki hissizlik tedavi yontemi varmidir

Nar tanesii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
80
30
18
32
Öncelikle merhaba 5 yıllık evliyim evlendiğim günden bu yanan vajinamda hissizlik var hiçbir şekilde birsey hissetmiyorum zevk yok hareket bile hissetmiyorum bu sebebini merak ediyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmidir psikolojik olduğunu düşünmüyorum çok araştırdım bisey bulamadim

Islanmayla alakası yok hareket bile hissetmiyorum uyuşuk gibi orgazm hiç olmadim
Vajina genişliği ola bilir doktora gidip muayene oldunuzmu hiç, bende çoğunluk hissetmiyordum muayene oldum bana fazla ıslanmaktan ola bilir demişti. İlişki sırasında klitoris sürtünmesi kolay olay pozisyonları yaparsanız orgazm olmanız kolaylaşır, bende o şekilde orgazm oluyor bazen

Vajina genişliği ola bilir doktora gidip muayene oldunuzmu hiç, bende çoğunluk hissetmiyordum muayene oldum bana fazla ıslanmaktan ola bilir demişti. İlişki sırasında klitoris sürtünmesi kolay olay pozisyonları yaparsanız orgazm olmanız kolaylaşır, bende o şekilde orgazm oluyor bazen
Vajina islansada islanmasa da hiç his yok hareket dahi hissetmiyorum doktora gitmek istiyorum aslında

Back
X