vajinadan gaz çıkması

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
arkadaşlar ilişkiden sonra böle bir durum oldu bide bebek istiyoruz o hava çıkınca sanki bişiler aktı içime belime yastıkk koyup bekliodum o sırada zararı varmı?

kadın cinsel organı tek açıklığı olan bir yerdir. yani tıpta vajina olarak geçen bölge.

ilişki esnasında penisin içeri itilmesinde bir miktar hava da içeri girebilir. hatta bu ilişki esnasında ses çıkartabilir.

ama bu durumun hamile kalmana bir engel olacağını düşünmüyorum.

:))))) korkma canım gayet normal birşey,bazen bendede oluyor,başka arkadaşımdada oluyormuş,sanırım pozisyonlada alakalı birşey,onu burada hiç söylemeyeyimkaydirigubbakcemile3

cnm hava giriyor ilişki esnasında sonradan gaz çıkıyor haliyle. bana da çok olur

ben bu konuyu nasıl kaçırmışım yaa aynı problem bende de vardı halbuki çok nadir de olsa, normal doğumla hiç bir alakası yok çünkü bende normal doğum yaptım benim hamileliğimden önce de vardı

ilişkinin hemen sonrasında olup bitiyordu eğer hava dolmuşsa içeri dediğiniz gibi yani bende hiç üzerinden zaman geçip birkaç saat sonra yada birgün sonra olmadı hemen ilişkiyi takiben oldu

artı ilişkinin sıklığıyla alakalı mı onu da bilmiyorum az yapınca oluyorsa bu tez bende çürür şimdi bile çok yaptığımı söylüyorsunuz hamilelikten önce ohoo :kedi: kaydirigubbakcemile3

ben bunu başıma gelmeye başladıktan sonra birkaç kez denedim uğraştım seksi bilimsel emellerime alet ettim ve buldum :roflol: ilişkinin pozisyonuyla alakalı yani bende öyle herkeste öyle olacak diye birşey yok mesela klasik pozisyonda hiç karşılaşmadım bugüne kadar öyle bir problemle sadece köpek pozisyonu denilen pozisyonda yaşadım ama istisnasız öyle oldu, o yüzden de olayın pozisyonla alakalı olduğunu düşündüm ve çözdüm kendimce kaydirigubbakcemile3

ha doğumdan sonra o pozisyonda da yaşamadım bilmiyorum ya biz bu işi öğrendik artık içeri hava kaçırmıyoruz, ya da doğum yaradı :roflol:
sayın elifnil sizde de mi sayın beyazmeleğin dedeği pozizyondamı oluyor merakımı maruz görün bende farklı da ondan sordum

merak etme canım sadece sende olmuyo :)))

doğum yapmadım ama bende yaşıyorum bunu. yani doğum yapıp yapmamakla alakası yok bence. ama ilişki sırasında çok utandırıcı bi durum onu biliyorumsenağlamaÇok üzgünüm çoook:(

arkadaşlar ilişkiden sonra böle bir durum oldu bide bebek istiyoruz o hava çıkınca sanki bişiler aktı içime belime yastıkk koyup bekliodum o sırada zararı varmı?
Bnde de cok oluyo senin hamile kalmana engel oldu suan bzde bebek dusunuyoruzda

Back
X