• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinadan sülük tedavisi

Haselim

Elhamdülillah
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
34
33
3
42
Merhabalar,38 yaşındayım,2 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Sülük tedavisini duydum ve yaptırmak istiyorum.İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mi?

Benim doktorum alanında önemli isimlerden biriydi. Madem infertilite böyle tedavi edilebilen bir şey neden uğraşsın? Salıverir sülüğü millet de der ki oov şifalı elleri vardı alanında uzmandı sayesinde hamile kaldım. Bir yöntem daha eklemiş ve ününe ün katmış olur.
Merhabalar Dr kimdi ve hangi şehirdeydi

Yapılması gerekenler yapıldı,zaten olmadık bir yere yaptırmayı düşünmüyorum.Artık doktorlar bile hacamat ve sülük tedavisine sıcak bakıyor.Ayrıca sülük tedavisinden sonra hamile kalan tanıdıklarım var
Kusura bakmayın ama madem bu işlemden sonra hamile kalan tanıdıklarınız var onlara sorsanız ya %100 gerçek(!) memnuniyetlerini. Bu tarz konularda karşı çıktığımızda ama tanıdıklarım yaptırdı deniyor hemen ben buna anlam veremiyorum. 🤷🏼‍♀️ Canlı kanlı deneyimleyen kişinin yaptırdığı yeri şurada tanımadığım ve belki reklam yapan birinin söylediği x ismine tercih etmeli insan mantık olarak.

Yapmayın arkadaşlar. Tamam sülük tedavisi bazı konularda işe yarıyor hacamat falan okey de vajinaya sülük sokmak nedir kurban olayım ? Bakın bir tanıdığım yaptırdı bunu ve aylarca enfeksiyon tedavisi görmek zorunda kaldı. Tehlikeli olabilir
Evet bende korkuyorum tabii.Ama bir tarafım bunu da denemek istiyor

Haziranda tüp bebek denemesi yapcam tekrar. Sonuca göre bu yöntemi de denemek istiyorum düzgün bir yer bulursam.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲🤲
Amin ... Rabbim sizede hayirli bir evlat nasip etsin... Cabalarinizi bosa cikarmasin insaallah....bende sulukle gozlerinden tedavi oldum... Bir tanidigim rahim kanseri icin taktirmisti...bize sifa oldu allahin izniyle... İnsaallah sizinde sifanizi rabbim yaratsin.. ve bildirsin tedavi edenlere insaallah..

Sol tüpüm kapalı,sağ tarafta çikolata kisti var 2 adet. Rahimde Y şeklinde perde vardı o düzeltildi.bu ay bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.sonuca göre bu yöntemi denemek istiyorum.benim gibi olan bir tanıdık yaptırdıktan kısa zaman sonra hamile kaldı.
Tüpün açılmaz canım sülük hacamat ile. Çikolata kistininde gideceğini sanmıyorum. Çok illet birşey çikolata kisti. Yine de dene istersen ama vakit kaybı olmasın. Sanırım ameliyat çözümü . Eğer rahimin düzeltildiyse tüp'e geçmek daha mantıklı sanki..

Sülük tedavisi veya hacamat yapan doktorlar da var. Doktor tarafından kullanıldığını duymadığınız için veya ilaca bağımlı hale getirildiği mız için sanırım bilim dışı veya akıl almaz gibi yorumlar yapılmış 😃 ben gebelik için değil ama genel sağlık için hacamat yaptırdım öneriyorum Türkiye'de çok meşhur doktorlar dahi artık bu yöntemleri kullanıyor ki Avrupa'da da yapılan bir tedavi. Mutlaka İstanbul da da yapan hekimler vardır. Alanında uzman bir hekime yaptırın herhangi birine yaptırmayın Allah şifa versin inşallah tez vakitte anne olursunuz 🥰🌺
Çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲

Tüpün açılmaz canım sülük hacamat ile. Çikolata kistininde gideceğini sanmıyorum. Çok illet birşey çikolata kisti. Yine de dene istersen ama vakit kaybı olmasın. Sanırım ameliyat çözümü . Eğer rahimin düzeltildiyse tüp'e geçmek daha mantıklı sanki..
Ben 3 deneme yaptım zaten,bu ay tekrar denicez. Olmaz ise sülük tedavisi düşünüyorum

Kusura bakmayın ama madem bu işlemden sonra hamile kalan tanıdıklarınız var onlara sorsanız ya %100 gerçek(!) memnuniyetlerini. Bu tarz konularda karşı çıktığımızda ama tanıdıklarım yaptırdı deniyor hemen ben buna anlam veremiyorum. 🤷🏼‍♀️ Canlı kanlı deneyimleyen kişinin yaptırdığı yeri şurada tanımadığım ve belki reklam yapan birinin söylediği x ismine tercih etmeli insan mantık olarak.
Çünkü o kişi giresunda yaptırmış,ben istanbulda yaptırmak istiyorum.çok mecbur kalırsam zaten giresuna gider orda yaptırırım.

Yapılması gerekenler yapıldı,zaten olmadık bir yere yaptırmayı düşünmüyorum.Artık doktorlar bile hacamat ve sülük tedavisine sıcak bakıyor.Ayrıca sülük tedavisinden sonra hamile kalan tanıdıklarım var
Rahmin içine sülük mü sokuyorlar? Kafamda deli sorular... 🙄

Back
X