Vajinadan sülük tedavisi

Haselim

Elhamdülillah
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
34
33
3
42
Merhabalar,38 yaşındayım,2 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Sülük tedavisini duydum ve yaptırmak istiyorum.İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mi?

bahçeciye pek güvenmiyorum canım ama yaa

Ewt kötü yorumlar okudum,eşimin kuzeni gitmişti güvenç beye.çok memnun kaldı,ikiz kızları oldu.sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa değerlendirmek isterim
nerde oturuyorsunuz acabaa
istanbulkavacık medistatede oya gökmen var prof ve ilk tüp bebek çıkaranlardan
arasındaa ben gittimm memnun oldum kan testi fln yaptırdım regl olunca gidicektim
regl iken test yapcaktım gitcektim maalesef korona oldum geçen 20 nisanda
8mayısta regl olcaktımm ama hala bekliyorum olcam 22 gün gecikti

Ben şuanda başka şehirdeyim ama tedavi için yakında istanbula gelcem.bahçeci fulya da güvenç beyi düşünüyorum,ama daha iyi bir öneri ile karşılaşırsam değerlendirebilirim

Reactions: Jou
Ben şuanda başka şehirdeyim ama tedavi için yakında istanbula gelcem.bahçeci fulya da güvenç beyi düşünüyorum,ama daha iyi bir öneri ile karşılaşırsam değerlendirebilirim
evettt inşallahh herşeyin hayırlısı olsun yaa nediyelimm hep çocuk için uğraşıyoruzz biz kadınlar çekmediğimiz şey yokkii

Her doktor her tedaviyi bilecek diye bir şey yok ki. Kimisi ilaç yanlışı iken kimisi ilaç kullandırmayi sevmez kimisi geleneksel tıp önerirken kimisi saçma bulur. Sülük tedavisinin (geleneksel tıp tedavisi) de bir eğitimi var tıp doktorları bu alandan yüksek lisans yapıyorlar. Şifanın nerden olacağını bilemeyiz . Her yolu denemiş arkadaşımız zaten. Bunu yapan bir doktor da bulursa neden olmasın. Zaten ben de merdiven altı yapan yerlere karşıyım özellikle de sülük için.

Kimdi acaba doktorunuz yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…