Vajinadan sülük tedavisi

Haselim

Elhamdülillah
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
34
33
3
42
Merhabalar,38 yaşındayım,2 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Sülük tedavisini duydum ve yaptırmak istiyorum.İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mi?

Histereskopi oldunuz mu? Rahme çizik atıldı mı? Bilimsel her yöntem denendi mi de böyle akıl mantık almaz bir şey deneyesiniz?
Yapılması gerekenler yapıldı,zaten olmadık bir yere yaptırmayı düşünmüyorum.Artık doktorlar bile hacamat ve sülük tedavisine sıcak bakıyor.Ayrıca sülük tedavisinden sonra hamile kalan tanıdıklarım var

sülük tedavisini ilkkez duydummm
acaba hangi doktora gittinizz
bende başlıcam tüp bebeğe haziranda allah nasip edersee

Histereskopi oldunuz yani??? Tüp bebekte bile bir çok yardımcı yöntem var embiyo glue vs vs bunlar denendi mi?

Sülük tedavisi veya hacamat yapan doktorlar da var. Doktor tarafından kullanıldığını duymadığınız için veya ilaca bağımlı hale getirildiği mız için sanırım bilim dışı veya akıl almaz gibi yorumlar yapılmış ben gebelik için değil ama genel sağlık için hacamat yaptırdım öneriyorum Türkiye'de çok meşhur doktorlar dahi artık bu yöntemleri kullanıyor ki Avrupa'da da yapılan bir tedavi. Mutlaka İstanbul da da yapan hekimler vardır. Alanında uzman bir hekime yaptırın herhangi birine yaptırmayın Allah şifa versin inşallah tez vakitte anne olursunuz

Yapmayın arkadaşlar. Tamam sülük tedavisi bazı konularda işe yarıyor hacamat falan okey de vajinaya sülük sokmak nedir kurban olayım ? Bakın bir tanıdığım yaptırdı bunu ve aylarca enfeksiyon tedavisi görmek zorunda kaldı. Tehlikeli olabilir

Benim doktorum alanında önemli isimlerden biriydi. Madem infertilite böyle tedavi edilebilen bir şey neden uğraşsın? Salıverir sülüğü millet de der ki oov şifalı elleri vardı alanında uzmandı sayesinde hamile kaldım. Bir yöntem daha eklemiş ve ününe ün katmış olur.

Yapmayın nolur yaaa. Tamam sülük ve hacamat artık araştırma hastanelerinde de yapılıyor ama vajina, Rahim, vulva bu kadar hassasken böyle uygulamalara gerek var mı? Ben de 3 senedir hamile kalamadım ama 1 kez aklıma gelmedi sülük yapıştırmak

Çok teşekkür ederim

Bende ilk duyduğumda çok tuhafıma gitti,korktum.Ama denemekte istiyorum,bilemiyorum

Ben ilk 3 denemeyi bahçelievler medicalparkta Latif beye yaptırdım.bu ay bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sülük tedavisini bundan sonra negatif sonuç alırsam yaptırmayı düşünüyorum.

Ben ilk 3 denemeyi bahçelievler medicalparkta Latif beye yaptırdım.bu ay bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sülük tedavisini bundan sonra negatif sonuç alırsam yaptırmayı düşünüyorum

Histereskopi oldunuz mu? Rahme çizik atıldı mı? Bilimsel her yöntem denendi mi de böyle akıl mantık almaz bir şey deneyesiniz?
İnsan her yolu denedikten sonra bunu da denemek istiyor, umut işte

Siz yeterince çaresiz kalmamışsınız sanırım..Umarım böyle şeylere gerek duyacak çaresizlik yaşamazsınız

Evet sulukle tedavi olan cok arkadasim var benimde... Yurt disinda... Cok yaygin... Asla cag disi kalmis bir uygulama degil... Yerini buldugunuz zaman ... Gonul rahatligi ile yaptirin.. insaallah faydasini goreceksiniz..

Sorunun ne tam olarak canım?
Ben de sülük tedavisi oldum ama yüzümde ki sivilcelerden mesela hiçbir ilacın geçirmediğini sülük sayesinde geçirdi doktor bile şaştı kaldı. Mesela tüpün tıkanıksa sülük hacamat vs işe yaramıyor. İltihabi durumun varsa rahim ağzı yarası varsa doktora yaptırmanı öneririm. İşe yarayanları duydum ama en son artık hiçbir şey çare değilse sülüğe yönlendiriliyor.

Evet sulukle tedavi olan cok arkadasim var benimde... Yurt disinda... Cok yaygin... Asla cag disi kalmis bir uygulama degil... Yerini buldugunuz zaman ... Gonul rahatligi ile yaptirin.. insaallah faydasini goreceksiniz..
Haziranda tüp bebek denemesi yapcam tekrar. Sonuca göre bu yöntemi de denemek istiyorum düzgün bir yer bulursam.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Sol tüpüm kapalı,sağ tarafta çikolata kisti var 2 adet. Rahimde Y şeklinde perde vardı o düzeltildi.bu ay bahçeci fulya Güvenç beye gitmeyi düşünüyorum.sonuca göre bu yöntemi denemek istiyorum.benim gibi olan bir tanıdık yaptırdıktan kısa zaman sonra hamile kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…