Vajinal Akıntı ve İdrar Tahlili

hebelehu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
140
2
118
İstanbul
Kızlar merhaba. 3-4 aydır beyaz renkli akıntım vardı. Yanma kaşıntı koku gibi şeyler yoktu. Bu yüzden önemsememiştim. Yaklaşık 1 aydır hafif mayaya benzer bir koku ve arada sırada kaşıntı ve yanma başladı. Hal böyle olunca 2 gün önce kadın doğumcuya gittim. Akıntım olduğunu söyledim. Ne rengini kokusunu sordu ne de muayene etti. Direkt travozol adlı bir krem yazdı. Kan tahlili idrar tahlili ve ultrason istedi. 15 gün kremi kullanıp sonuçlarla birlikte gel dedi. Ultrason randevum 1 hafta sonra. Kan ve idrar sonuçlarımı aldım. Kanda bir sorun görünmüyor ama idrarda 15 lökosit çıkmış, sonuç kısmında bol bakterili yazıyor. Benim bildiğim bu türden sonuçlar idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili oluyor. Doktora sonucu göstermeden bu kremi kullanmalı mıyım? Mantar enfeksiyonu için kullanılan bir krem sanırım. Kararsız kaldım. Bir de kremi kullanırsam ne kadarlık bir bölgeye sürmeliyim? Bayağı derinlere kadar mı yoksa dış kısma yakın yerlere mi? Doktora nasıl uygulayacağımı sormayı unuttum. Eczacıya sordum sadece dış bölgedeki kızarık yerlere süreceksin dedi. Bana biraz mantıksız geldi açıkçası...

Bend de aynısı vardı ıdrar enfeksiyonu ıle vajınıt akıntı benım tavsıyem kesınlınle kremı kullan onu dıs bolgeye ıce deıl dısa sür ve vajınıt var dedıyse de ayrı bır sey onercem ama ıdrar enfeksıyonunds antıbıyotık asla kullanmam cunku vajınadakı flora bozulup akıntı yapıyor doktor kendısı soyledı agzıyla bunu dusun antıbıyotık florayı bozar bırını yaparken bırını bozuyorlar dogal tedavı uyguladım ıyılestım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…