Muhtemelen vulvar vestibulit ya da vulvodinisiniz.... arkadaşlar geçmeyen mantar diye bişey yok.... eğer şeker hastası değilseniz.... Süleyman Engin akhan yardımcı olacaktır ....ben 20 doktor gezip buldum doktorumu şükür ....Merhaba arkadaşlar benim aylardır geçmeyen kaşıntı yanma olmayan bazen sümüksü bazen daha sıvı olan ekşi kokulu beyazımsı akıntım var 7 doktor a gittim farklı hap krem fitil kullandım ama geçmiyor evliyim de bu durum cinsel ilişkimizi de olumsuz etkiliyor kafayı yiycem kendimden tiksindim artık sizlerden varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum
Açıkcası bu terimlere yabancıyım Sizin rahatsızlığınız nasıldı ve nasıl bir tedavi uygulandıMuhtemelen vulvar vestibulit ya da vulvodinisiniz.... arkadaşlar geçmeyen mantar diye bişey yok.... eğer şeker hastası değilseniz.... Süleyman Engin akhan yardımcı olacaktır ....ben 20 doktor gezip buldum doktorumu şükür ....
Şeker pek tüketmem sevmediğim için genital bölge temizleme jeli kullanıyordum bıraktım smear testi yaptırdım Lsıl çıkmıştı kolposkopi yapıldı ama ilaç vermedi doktor takipte kal dediler onunla alakası varmıdır bu durumun bilmiyorumBende bin tane doktor gezdikten sonra Semavi Ulusoy ile care bulabildim. Şeker yemeyin o da çok etkiliyor. Başka bir yara falan var mı ona da baktirin. Sabun duş jeli o bölgeye kullanmayin
İnternetten bakarsanız öğrenirsiniz ...yanma ağrı batma oluyordu vajina girişinde , ama normal zamanlarımda da ,sadece ilişkide değil yani ... çaresi lazer prp olabilir ama kesin tedavisi ameliyatAçıkcası bu terimlere yabancıyım Sizin rahatsızlığınız nasıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı
yalniz bir daha okudum da akinti tabiki normal tamamen kuru olmasi mumkun degil yumurtlama zamani yumurta aki kivaminda gelir ama normal zamanda beyaz yada krem degisir.ama koku rahatsiz ediciyse bilmiyorum belki de size oyle geliyor olabilir mi.Akintinin olmasni kafaya takmayin olacaktir.Uzun süredir geçmedigi için artık kronik oldugunu da düşünüyorum bazı doktora göre bu akıntı normal diyor ama bizi olumsuz etkiliyor kültür testi de yaptırdım temiz çıktı kendimi kuru tutuyorum iç çamaşırımı ütülüyorum eşim ile de tedavi gördük yok kesilmiyor akıntı
Sizde yanma vs yokmuş şimdi gördüm ,şekerinize baktırdınız mı ... bi de lazer tedavisi yarıyor akıntıda ... ayrıca ilişkide arada ağrınız oluyorsa pelvik kasan dolayı beyin iltihap da atıyor olabilir... malesef doktorlarımızın çoğu çok yetersiz bu konudaAçıkcası bu terimlere yabancıyım Sizin rahatsızlığınız nasıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı
Yumurtlama zamanı gelen akıntı tamam evet ama adet dönemi dışında sürekli var olan kıtıntılı bir akıntı iç çamaşırıma bulaşıp kokladım da ekşi ekşi kokuyor dediğiniz gibi beyazımsı krem ve parçalı akıntıyalniz bir daha okudum da akinti tabiki normal tamamen kuru olmasi mumkun degil yumurtlama zamani yumurta aki kivaminda gelir ama normal zamanda beyaz yada krem degisir.ama koku rahatsiz ediciyse bilmiyorum belki de size oyle geliyor olabilir mi.Akintinin olmasni kafaya takmayin olacaktir.
Evet yanma kaşınma vs yok şekerime gittiğim doktorun biri kronik rahatsızlık varmış bakalım dedi hem idrar hem kan tahlili yaptı herşey normal dedi sonuçunda bir sıkıntı olsa görürdü sanırım tahlilde önce özellikle şeker hastalığı var mı diye sordu ilişkide evet arada agrı oluyor malesef her gittiğim doktor bakmadan fitil hap krem yazıp gönderiyor en son kültür testi istedim o da temiz çıkmış vucütun normal akıntısı bu diyor smear aldırırken ki gören doktor da bunu mu kafana takıyorsun normal bir akıntı demiştiSizde yanma vs yokmuş şimdi gördüm ,şekerinize baktırdınız mı ... bi de lazer tedavisi yarıyor akıntıda ... ayrıca ilişkide arada ağrınız oluyorsa pelvik kasan dolayı beyin iltihap da atıyor olabilir... malesef doktorlarımızın çoğu çok yetersiz bu konuda
Probiyotik var duo balance diye biraz pahalı sgk karşılamıyor ama ben de kullanıyorum işine yarayabilir doktor vermişti bana da. Benim de gittiğim doktorların çoğu normal dedi en sonunda baska şeyler çıktı. Belki normaldir seninki ama tedbiri elden birakmaEvet yanma kaşınma vs yok şekerime gittiğim doktorun biri kronik rahatsızlık varmış bakalım dedi hem idrar hem kan tahlili yaptı herşey normal dedi sonuçunda bir sıkıntı olsa görürdü sanırım tahlilde önce özellikle şeker hastalığı var mı diye sordu ilişkide evet arada agrı oluyor malesef her gittiğim doktor bakmadan fitil hap krem yazıp gönderiyor en son kültür testi istedim o da temiz çıkmış vucütun normal akıntısı bu diyor smear aldırırken ki gören doktor da bunu mu kafana takıyorsun normal bir akıntı demişti
Evet başka yorumlarda da okumuştum probiyotik kullanımını bende aldım 2 aylık kullanımı var bakalım nasıl olacak bende hpv tip 31 ve 58 de çıktı ama bu durum akıntıya sebeb olmaz dedi doktor lar ilk smear testi lsil çıkmıştı kolposkopi yapıldı ikinci smear temiz çıktı baya da kafam karıştı hangisini neye bagşayacagımı da bilemiyorum tam anlamıyla güveneceğim bir doktor da bulamadımProbiyotik var duo balance diye biraz pahalı sgk karşılamıyor ama ben de kullanıyorum işine yarayabilir doktor vermişti bana da. Benim de gittiğim doktorların çoğu normal dedi en sonunda baska şeyler çıktı. Belki normaldir seninki ama tedbiri elden birakma
Evet kefir içmeye başladım başka yorumlarda probiyotik in faydalı oldugunu okumuştum şimdi onu da kullanmaya başladım aç karnına sarımsak yutmakta sağlık için faydalıymış onu da deniycem günlük pet kullanımını önceden çok yapıyordum ama yanlış oldugunu ögrenince bıraktım artık sadece iç çamaşırı giyip gün içinde 2-3 kez değiştiriyorum 90 derecede yıkayıp ütülüyorum edindiğim hijyen önerilerine görekefir icebilirsiniz yaban mersini yiyeblrsnz iltihap gidericidir.bol su az seker.ama ben normal oldugunu dusunuyorum ben kuru olan insan tanimiyorum ama camasira degilde pet disinda pecete gbi birsey kullanip sık sık degistirip yikayabilirsiniz.
Emin olmak. İçin 1 kez daha yaptırın geçmiş olsunEvet başka yorumlarda da okumuştum probiyotik kullanımını bende aldım 2 aylık kullanımı var bakalım nasıl olacak bende hpv tip 31 ve 58 de çıktı ama bu durum akıntıya sebeb olmaz dedi doktor lar ilk smear testi lsil çıkmıştı kolposkopi yapıldı ikinci smear temiz çıktı baya da kafam karıştı hangisini neye bagşayacagımı da bilemiyorum tam anlamıyla güveneceğim bir doktor da bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?