vajinal akıntı

merhaba kızlar,
çok yürüdüğüm zaman akıntım çok geliyo yeşil renkte.Sizdede böyle bi durum varmı 7 aylık hamileyim

merhaba,bende de aynı tarz akıntı olduğunu yazmıştım.iki hafta önce doktora tekrar söyledim doktor gebelikte normal olduğunu falan söyledi.yine fitil verdi geçti çok şükür şimdi hiç yok.ne büyük rahatlıkmış artık usanmıştım çamaşır değiştirmekten ve kaşınmaktan.senin durumun nasıl şuan?

Son düzenleme:

merhaba bende akıntıdan dolayı fitil kullandım 2 gun önce bıttı ayrıca idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol bol su içmemi önerdi doktorum ilaç verme taraftarı olmadı çok ciddi olmadıgı için...fakat bugun sadece 1 kere akıntım coook acık kahve rengıydı acaba bu fitilden dolayımı bıtelı 2 gun oldu...

canım bilemiycem.yan etkilerine bak diycem ama iki gün olmuş biteli.benimde normal akıntım hafif yeşil gibi kişiden kişiye değişir.belki öyle bir durumdur.doktoruna bi danış istersen:))

fitilin ismi ne ve ne kadar süre kullandın söleyebilirmisiiinn canmm bnde 5 gündür kullanıyorum ama hiç bi faydasını göremedim henüz

fitilin ismi ne ve ne kadar süre kullandın söleyebilirmisiiinn canmm bnde 5 gündür kullanıyorum ama hiç bi faydasını göremedim henüz

canım, benim kullandığım tek kullanımlık bir fitil.ismi zalaın.ben bunu kullandıktan bir gün sonra tamamen geçti.

Aynı sorun bendede var acayip akıntı oluyo yeşilimsi. günlük ped kullanmayıda sevmiyorum hergün çamaşırımı değiştiriyorum kaşıntıda cabası.ben yurtdışındayım burada ebeler aylık kontrolu yapar ona danıştım enfeksiyon olabilir doktorundan test yapmasını iste dedi gerekirse antibiyotik kullanman lazım dedi bakalım şu anda yeşillik gitti ama sarı akıntı devam.haftaya dr den randevü alıp gideceğim inşallah önemli bişey çıkmaz.şimdide olumsuz etkilerini sizden duyunca iyice korktum:2:.

bendede var doktor akıntı doktor mantar olabiliceğini söyledi ve mantar kültürü aldı ve idrarda istedi birşey çıkmadı onun içinde hiçbirşey vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…