Vajinal doğum ve dr arayışı

venus3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
5
0
1
26
Merhabalar forumda yeniyim 28. Haftaya yeni girdim kendi gittiğim dr’um sürekli sezaryen güzellemesi yapıyor ben vajinal doğum dedikçe bana vajinal doğumu kötülüyor bu sebepten doktorumu değiştirmek istiyorum bana istanbul Avrupa yakası vajinal doğum destekleyen dr önerisi yapar mısınız?

Sezeryan yasaklandı diye biliyorum sebeb olmadıkça,
ayrıca aksi bi durum söz konusu değilken kimse sizin istemedıgınız bir ameliyatı gerçekleştiremez .

Saatlerce basınızı beklemek yerine gün saat verip yarım saatte kesip dikip çıkarmak kolayına gidiyor bazı doktorların uğraşmak istemiyorlar

Cem ardıç, kağıthanede. Benim yıllardır doktorum, doğumumu da o yaptırdı. Çok memnunum

Sezeryan yasaklandı diye biliyorum sebeb olmadıkça,
ayrıca aksi bi durum söz konusu değilken kimse sizin istemedıgınız bir ameliyatı gerçekleştiremez .

Saatlerce basınızı beklemek yerine gün saat verip yarım saatte kesip dikip çıkarmak kolayına gidiyor bazı doktorların uğraşmak istemiyorlar
Özel hastanelerde hala yapılıyor tıp merkezlerinde yasaklandı diye biliyorum bende ama sezaryen kolaylarına geliyor sonuçta poliklinikte de hasta baksa extra para

Back
X