Vajinal Enfeksiyon Gebe Kalmaya Engel mi?

üşütmüş olabilirsin cnm ayaklarını sıcak tut ben ayaktan üşüttüğüm zaman benimde sol tarafımda oluyo kasık ağrım ona bağlıyorum...

cnm bende bebek istiyorum uzun zamandır doktora başladım bende rahim ağzında ufak bi yara var dedi ve enfeksiyon olmuş dedi hap ve fitil verdi ama hapa adet görünce başla hamile falan olmadığından emin olalım dedi fitilde adet bitince başla hap ve fitil bitince kontrole gel dedi senin doktorun neden adet olmanı beklemeni söyelmedi anlamdım

canım bu olay haziran ayındaydı, o ay neyseki hamilelik olmadı. hatta onun üstüne aynı ilaçları ağustostada kullandım ben. sonrasında ekim ayında hamile olduğumu öğrenip kasım ayında düşük yaptım. şimdi 3ay bekleme süresindeyim tekrar hamilelik için. düşükten sonra bile enfeksiyon devam ediyor deyip aynı ilaçları yazdı doktor ama henüz alıp kullanmadım. bu konunun cevabı "enfeksyion kesinlikle hamile kalmaya engel değil". ben yaşadım gördüm.

cnm çok saol cvp için sanada çok çok geçmiş olsun rabbim kucağımızı en yakın zamanda doldursun bu ay yumurtlamamda olmamış 0.2 çıktı progestoron nolcak bilmem ilk çocuğumda böle bişeyler yaşamadım 4 ay sonra kendiliğinden kaldım hamile inş. bu seferde rabbim çok uğraştırmadan verir...

vajinal enfeksiyon için hangi ilacı verdi size doktor? bana bir fitil vermişti geçen sene iyi gelmişti ama adını hatırlayamadım bir türlü . şu an yurtdışında olduğumdan türkiyeden ilacı isteyeceğim ama fitilin adını hatırlamıyorum malesef. sonunda L vardı, ağrı kesici mi ne öyle bir anlama geliyor demişti arkadaşım. bahsettiğim fitili bilen var mı?

arkadaşlar bende smear testi verdim enfeksiyon cıktı bebek düşünüyoruz engel mı acaba bilginiz varmı

Slmlar bende biktim bu enfeksiyondan arkadaşlar dokuz aydır kurtulamıyorum.Dr gidiyorum kullanmadigim ilaç fitil kalmadı.. Bu tarz bi olay yasayan yardci olmak isteyen var mi ((((((

Bende de pco var 2 neredeyse 2 senedir cocuk istiyoruz ama olmadi henuz. Enfeksiyon icin ne kullandın sen?
Ilaclarin adini yazabilirmisin?

Sonu
Sonucu merak ettim bayağı olmuş ama bana da biyopsi yapıldı sonucu bekliyorum

Merhaba arkadslar ben bir kaç aydır korunmuyorum dünde calıstıgım hastanede kadın doğuma gittim ultrasonla bakıldı rahmim cok güzel ve temiz cıktı cok şükür ama akıntı vardı fitil ve antibiyotk önerdi smear testi yaptkrn yara oldugnu söledi inşallah sonucunu bekliyorum iyi cıkar ve hamile kalmamadım acaba iltihaplanmadan olabilirmi sizlerle konusup içimi rahatlatmak istiyorum burdaki paylasımlarınız destekleriniz cok hosuma gitti allahım herkesin gönlüne göre dilediğini kabul eder inşallah bayanlar

Soğan kürünü nasıl uyguladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…