Vajinal enfeksiyon

Sdsjsl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
16
9
1
Selam kizlar yıllardir vajinamda akıntım var ve çok kötü koku geliyor.fitil antibiyotik kullandım ama geçmedi smear testi yaptırdım bişey yok diyolar ama koku geliyor 4 yıllık evliyim ve eşim bu yüzden yaklasmiyor bana ve çocuğum olmasni istiyorum oda olmuyor acaba bu nedende dolayimi çocuğum olmuyor. Ne yapacağını bilmiyorum çok doktora gittim bı çaresini bulamadim peçete koymadan rahat edemiyorum iç çamaşırı kirleniyor akıntı ve koku yüzünden

Selam kizlar yıllardir vajinamda akıntım var ve çok kötü koku geliyor.fitil antibiyotik kullandım ama geçmedi smear testi yaptırdım bişey yok diyolar ama koku geliyor 4 yıllık evliyim ve eşim bu yüzden yaklasmiyor bana ve çocuğum olmasni istiyorum oda olmuyor acaba bu nedende dolayimi çocuğum olmuyor. Ne yapacağını bilmiyorum çok doktora gittim bı çaresini bulamadim peçete koymadan rahat edemiyorum iç çamaşırı kirleniyor akıntı ve koku yüzünden
Hergün aç karnına Ufak sarımsak yut diyeceğim ama ben yutmaya korktuğum için yutar mısın bilmem. Bence sende yutma yemek boruna takılır falan mazallah. Aç karnına ezip suyla falan da tüketebilirsin. Nasıl kolayına geliyorsa. Bunu üşenmeden her sabah yapman lazım. Bir kaç aya enfeksiyon falan kalmaz.

Son düzenleme:
Hergün aç karnına Ufak sarımsak yut diyeceğim ama ben yutmaya korktuğum için yutar mısın bilmem. Aç karnına ezip suyla falan da tüketebilirsin. Nasıl kolayına geliyorsa. Bunu üşenmeden her sabah yapman lazım. Bir kaç aya enfeksiyon falan kalmaz.
Sarımsak bende yutamam birde sarımsak başımı ağrıtıyor .. soğan suyu kürünu yaptım onunda faydası olmadı

Sarımsak bende yutamam birde sarımsak başımı ağrıtıyor .. soğan suyu kürünu yaptım onunda faydası olmadı
Valla bunun çarelerinden biri de sarımsak. Çevremde bir kaç kişi sarımsakla atlattı. Birde organik yoğurt ve suyuyla destekleyeceksiniz. Enfeksiyona karşı düzenli besin tüketimi yapmanız şart. Ayrıca eşinizde ürolojiye gitmeli. Ondan size sizden ona geçer.

Valla bunun çarelerinden biri de sarımsak. Çevremde bir kaç kişi sarımsakla atlattı. Birde organik yoğurt ve suyuyla destekleyeceksiniz. Enfeksiyona karşı düzenli besin tüketimi yapmanız şart. Ayrıca eşinizde ürolojiye gitmeli. Ondan size sizden ona geçer.
Eşimde gitti doktora ama onda öyle bişey yok bu bende evlenmeden öncede vardı çok doktora gittim devlete özele bişey yok diyolar fitil veriyolr fitili kullanıyorum bır iki gün koku çok az geçmiş gibi oluyor fitil bitince eski haline dönüyor..bu arada hiç kültür testi falan yaptırmadım doktorlarda yapalım demediler.. iki üç defa smear test aldılar o kdr ikisinde aynımı onumu bilmiyorum tabi..

Eşimde gitti doktora ama onda öyle bişey yok bu bende evlenmeden öncede vardı çok doktora gittim devlete özele bişey yok diyolar fitil veriyolr fitili kullanıyorum bır iki gün koku çok az geçmiş gibi oluyor fitil bitince eski haline dönüyor..bu arada hiç kültür testi falan yaptırmadım doktorlarda yapalım demediler.. iki üç defa smear test aldılar o kdr ikisinde aynımı onumu bilmiyorum tabi..
Üniversite hastanesine gittin mi? İstersen bi hocaya görün derim. Bir de bağışıklığınla da alakalı. Yani hangi ilacı kullanırsan kullan yediğin besinler çok önemli. Yani sağlıklı perhiz de şart. Örnek verecek olursak, evde herkes grip olsun ben olmam. En son ne zaman oldum hatırlamıyorum. Kışın çok üşüyen, ayakları ısınmayan biri olarak beslenmeme özen gösteriyorum. Yoksa bu soğuk ayaklarla kışı hastalıksız atlatmam mümkün değil.

Üniversite hastanesine gittin mi? İstersen bi hocaya görün derim. Bir de bağışıklığınla da alakalı. Yani hangi ilacı kullanırsan kullan yediğin besinler çok önemli. Yani sağlıklı perhiz de şart. Örnek verecek olursak, evde herkes grip olsun ben olmam. En son ne zaman oldum hatırlamıyorum. Kışın çok üşüyen, ayakları ısınmayan biri olarak beslenmeme özen gösteriyorum. Yoksa bu soğuk ayaklarla kışı hastalıksız atlatmam mümkün değil

Üniversite hastanesinde gittim kan tahlili idara tahlili verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım değişen bişey olmdi tekrar gel gecmezse dedi yine gittim doktor covid olmuş muayene olmadan geri geldim

Vucudunuz kaynaklı bir sorun değilse yani yapısal değilse, rahim filmi cektirin çünkü eger tüplerinizde genisleme olduysa enfeksiyon kaynaklı akıntı sorunu yapar.

Benim sol tüpüm de genisleme sorunu vardı enfeksiyon kaynaklı cok ilerlemişti. Akıntı yapardı ama koku sorunum hiç olmadı.

Üniversite hastanesinde gittim kan tahlili idara tahlili verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım değişen bişey olmdi tekrar gel gecmezse dedi yine gittim doktor covid olmuş muayene olmadan geri geldim
Canım geceleri iç çamaşırsız yatmayı da denedin mi? Hava almasının da işe yaradığını söylemişti bir arkadaşım. Bir süre elbise gecelikle yatmayı dene istersen. Ve ilgili bir hocaya mutlaka git. Doktor araya araya bulunuyor maalesef

Vucudunuz kaynaklı bir sorun değilse yani yapısal değilse, rahim filmi cektirin çünkü eger tüplerinizde genisleme olduysa enfeksiyon kaynaklı akıntı sorunu yapar.

Benim sol tüpüm de genisleme sorunu vardı enfeksiyon kaynaklı cok ilerlemişti. Akıntı yapardı ama koku sorunum hiç olmadı.
Aynı durum bende de oldu cok gecmıs olsun dpktorunuz kımdı acaba

Canım geceleri iç çamaşırsız yatmayı da denedin mi? Hava almasının da işe yaradığını söylemişti bir arkadaşım. Bir süre elbise gecelikle yatmayı dene istersen. Ve ilgili bir hocaya mutlaka git. Doktor araya araya bulunuyor maa

Haklısın iyi bı doktor olmas lazım ama oda zor doğru düzgün bakmiyolr hele fitil veriyolr o kadar

vajinal kültür testi yAptırdınız mı ? Akıntıdan sürüntü alarak teste gönderiyorlar. Üniversite hastanelerine gitmenizi tavsiye ederim.
Yok hiç yaptırmadım kültür testi sadece smear testi yaptılar. Kan ve idrar tahlili yapıyor .. tekrar gidicem haftaya

2 yıl önce çektirdim rahim filmi hiç bisye çıkmadı doktor temiz dedi özelde cektrmistim rahim filmini.. benim bekarligimdan beri var bu koku ve akıntı neden olduğunu bı turlu anliyamadim eşim çok rahtsiz oluyo bende öyle taabiki

Aynı durum bende de oldu cok gecmıs olsun dpktorunuz kımdı acaba
Op. Dr Emre Karatekelioğlu. Doktorum diye demiyorum ama hastası için elinden geleni operasyonda yapar, zarar verecek gereksiz hic bir islem yapmaz. Ben tüpüm icin ameliyata girdim ameliyatta ne sorunlar ne sorunlar gördü hepsine müdahale etti.

Back
X