- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Sarisink09
-
Aynen hanimlar canim sendeki belirtileri yazarsan herkes gorurKızlar Vajinal enfeksiyon geçirenlerin önerebileceği yaptıkları veya yedikleri ne varsa önerebilir mi lütfen Allah rızası için
Ben vajinal enfeksiyon atlattım kızlar vimesa diye hap verdi sadece enfeksiyon var bunu kullan ama dediler vajinanın flora düzenleyici olarak geçiyor ama hiçbir şey kalmadı ne mantar ne kaşıntı ne böyle cinselliktwn bulaşan enfeksiyon tarzı şeyler iç çamaşırınıda sık değiştirip bolca su için yeterli o hap zaten antibiyotik değil doğal ilaç güvenle alabilirsiniz. :) öneriyorum yine tercihinize kalmışKızlar Vajinal enfeksiyon geçirenlerin önerebileceği yaptıkları veya yedikleri ne varsa önerebilir mi lütfen Allah rızası için
Sakın ordan sirkeli suyla duş aldırmak fln asla yapma daha çok enfeksiyon kaparsın benim dediğimi yap zaten flora düzenleyici olunca otomatik toparlıyor.Kızlar Vajinal enfeksiyon geçirenlerin önerebileceği yaptıkları veya yedikleri ne varsa önerebilir mi lütfen Allah rızası için
Ayy çok teşekkür ediyorum bakacağım Allah razı olsun doğal flora koruyucu o zaman toplatıyorBen vajinal enfeksiyon atlattım kızlar vimesa diye hap verdi sadece enfeksiyon var bunu kullan ama dediler vajinanın flora düzenleyici olarak geçiyor ama hiçbir şey kalmadı ne mantar ne kaşıntı ne böyle cinselliktwn bulaşan enfeksiyon tarzı şeyler iç çamaşırınıda sık değiştirip bolca su için yeterli o hap zaten antibiyotik değil doğal ilaç güvenle alabilirsiniz. :) öneriyorum yine tercihinize kalmış
Yok yapmadım zaten yanlış da birşey yapmak istemediğim için sordum bilgim yok çünkü hiç bu konudaSakın ordan sirkeli suyla duş aldırmak fln asla yapma daha çok enfeksiyon kaparsın benim dediğimi yap zaten flora düzenleyici olunca otomatik toparlıyor
Rica ederim eczaneden isteyebilirsin benzeri bile iyi gelir benimki hızlı toparlandı işe yaramaz deme çünkü doktor bana kendisi yazdı çok güzel toparladı hiçbir şey kalmıyor tertemiz yapıyor antibiyotikde değil dokunmaz o günde 2 kere yutuyorsun ister 3 çünkü öyle dokunacak ilaç değilAyy çok teşekkür ediyorum bakacağım Allah razı olsun doğal flora koruyucu o zaman toplatıyor
Yok yapmadım zaten yanlış da birşey yapmak istemediğim için sordum bilgim yok çünkü hiç bu konuda
Biraz ilkte pahalı geldi 500 dedim işe yaramaz diye düşündüm beyaz beyaz ilaç çünkü mideye sorunda yapmıyor çok hızlı toparlayınca şaşırmıştım bir süre ne mantar oluştu ne enfeksiyon kaldı içerisinde et altında iltihap bile olsa yok ediyor.Ayy çok teşekkür ediyorum bakacağım Allah razı olsun doğal flora koruyucu o zaman toplatıyor
Yok yapmadım zaten yanlış da birşey yapmak istemediğim için sordum bilgim yok çünkü hiç bu konuda
Ismi ne canimBiraz ilkte pahalı geldi 500 dedim işe yaramaz diye düşündüm beyaz beyaz ilaç çünkü mideye sorunda yapmıyor çok hızlı toparlayınca şaşırmıştım bir süre ne mantar oluştu ne enfeksiyon kaldı içerisinde et altında iltihap bile olsa yok ediyor.
Merhaba benimde aşırı yoğun kokulu akintim oluyor yıllardır kurtulamadım rahim ağzı yara vardı yakıldı geçmedi dondurma islemi yapıldı geçti ama sonra yeniden nuksetti acaba bunada fayda edermi dediğiniz ilaçBiraz ilkte pahalı geldi 500 dedim işe yaramaz diye düşündüm beyaz beyaz ilaç çünkü mideye sorunda yapmıyor çok hızlı toparlayınca şaşırmıştım bir süre ne mantar oluştu ne enfeksiyon kaldı içerisinde et altında iltihap bile olsa yok ediyor.
Evet yarar benimde öyleydi bembeyaz deri gbi tuhaftı yara canımı yakıyordu akıntı oldukça geçti hiçbir şey kalmadı tavsiye ederimMerhaba benimde aşırı yoğun kokulu akintim oluyor yıllardır kurtulamadım rahim ağzı yara vardı yakıldı geçmedi dondurma islemi yapıldı geçti ama sonra yeniden nuksetti acaba bunada fayda edermi dediğiniz ilaç
VimesaIsmi ne canim
Ismi ne canim
Çok teşekkür ederimEvet yarar benimde öyleydi bembeyaz deri gbi tuhaftı yara canımı yakıyordu akıntı oldukça geçti hiçbir şey kalmadı tavsiye ederim
Rica ederim kullan zaten hep almak isteyeceksin eczane vermese bile benzerini al. Doktor kendini yazmıştı çünküÇok teşekkür ederim
ne enfeksiyonu vardı sizde ya da nasıldı acaba benimde sarı akıntım varBiraz ilkte pahalı geldi 500 dedim işe yaramaz diye düşündüm beyaz beyaz ilaç çünkü mideye sorunda yapmıyor çok hızlı toparlayınca şaşırmıştım bir süre ne mantar oluştu ne enfeksiyon kaldı içerisinde et altında iltihap bile olsa yok ediyor.
Benimde sarı akıntı vardı mantar vardı ne enfeksiyonu olduğunu bilmiyorum enfeksiyon dediler Vimesa verdiler toparlandı bir haftada hiçbir şey kalmadıne enfeksiyonu vardı sizde ya da nasıldı acaba benimde sarı akıntım var
teşekkür ederim bende alayımBenimde sarı akıntı vardı mantar vardı ne enfeksiyonu olduğunu bilmiyorum enfeksiyon dediler Vimesa verdiler toparlandı bir haftada hiçbir şey kalmadı
Eczaneye söyleyin benzerini bile alabilirsiniz ben o ilaçtan başka hiçbir ilaca gerek duymadım normalde sistit ve mantarın vardı uzun zamandır olmuyorum tertemiz olduteşekkür ederim bende alayım
benimde mantarım ve enfeksiyonum var şiddetli geçiyor şişlikler ve kızarıklıklar baya uzun süredir atlatamadım inşallah işe yarar bende de sizin geçmesine cok sevindimEczaneye söyleyin benzerini bile alabilirsiniz ben o ilaçtan başka hiçbir ilaca gerek duymadım normalde sistit ve mantarın vardı uzun zamandır olmuyorum tertemiz oldu
İşe yarar Vimesa vermişti doktor banada o yüzdenbenimde mantarım ve enfeksiyonum var şiddetli geçiyor şişlikler ve kızarıklıklar baya uzun süredir atlatamadım inşallah işe yarar bende de sizin geçmesine cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?