Benim kasık ağrım yok dencek kadar az aslında ve nadiren oluyor. Kültür testi yaptırdım temiz çıktı, doktor muayene de etti rahim ağzında bir şey var demedi benim akıntı sorunum oluştu şeffaf-yarıbeyaz çok fazla akıntım oluyor gün içindeşu dediğinizde o kadar haklısınız ki. dürüst iyi bir doktor bulmak çok çok zor. ben 15e yakın doktora gittim kimisine 2-3 kere gittim yok 5 dakika bile sürmüyor muayenem derdimi anlatamıyorum en son yeni gittiğim kullandım etki etmedi dediğim halde aynı ilaçları tekrar yazdı bi pcr testi yaptırmadı bana dayanamadım ağladım karşısında. mentalim aşırı bitik günlerdir. çevrenizde araştırın kim iyi diye ona gidin. sizinki mantara pek benzemiyor. diyin başta ben şu şu ilaçları kullandım hep ama fayda etmedi kültür testi yaptıralım diye. alttan da muayene olabiliyor musunuz? önceki başlıklarınıza ve kasık ağrınıza bakılırsa sizin rahim ağzınızda da bir şey olabilir. tüplerde enfeksiyon olabilir. sadece vajinal enfeksiyonda kasık ağrısı çok sık görülen bir durum değil çünkü