• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinal enfeksiyon yardım lütfen

Sydney96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Selam hanımlar geçmeye. Vajinal enfeksiyonum var sürekli tekrarlıyor kullanmağım ilaç antibiyotik fitil iğne kalmadı enfeksiyon ve mantar kronikleşmiş diyor doktor hep akıntım da hafif beyaz sarı gibi geliyo arada. kasık ağrım çok fazla oluyor ne olur geçirenler kurtulanlar nasıl kurtuldunuz yardım eder misiniz 🙏🙏🙏

Akıntınız çok mu fazla koku kaşıntı yapıyor mu bunlarda önemli

Selam hanımlar geçmeye. Vajinal enfeksiyonum var sürekli tekrarlıyor kullanmağım ilaç antibiyotik fitil iğne kalmadı enfeksiyon ve mantar kronikleşmiş diyor doktor hep akıntım da hafif beyaz sarı gibi geliyo arada. kasık ağrım çok fazla oluyor ne olur geçirenler kurtulanlar nasıl kurtuldunuz yardım eder misiniz 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun.limonlu su ve altın otu çayı çok faydalı.tabiki doktorunuza danışın ve internet üzerinden araştırma yapın siz yinede nacizane tavsiyem

Kasık ağrısından mı enfeksiyon varlığı tesbit edildi kültür testi yaptırdınız mı hiç

Kasık ağrısından mı enfeksiyon varlığı tesbit edildi kültür testi yaptırdınız mı hiç
Evet ağrıyla gidiyorum kaç oldu hep enfeksiyon farklı doktora da gittim o da aynı enfeksiyon ve mantar diyor ilaçları kullanıyorum geçiyo gibi oluyor sonra yine başa sarıyor

Hangi pedi kullanıyorsunuz?

Bu sorun ne zaman başladı?
İçeriği pamuklu olan ped tercih edebilirsiniz, eğer bulamaz iseniz bebek bezi de kullanabilirsiniz hava alması açısından

Bu sorun ne zaman başladı?
İçeriği pamuklu olan ped tercih edebilirsiniz, eğer bulamaz iseniz bebek bezi de kullanabilirsiniz hava alması açısından 🙏🏻
Benim sorunum 1-2 aydır var ama daha öncede olmuştu geçen sene bi antibiyotik kullandım o bana mantar yaptı akıntı falan olmuştu o ilaçlarla geçmişti

Benim sorunum 1-2 aydır var ama daha öncede olmuştu geçen sene bi antibiyotik kullandım o bana mantar yaptı akıntı falan olmuştu o ilaçlarla geçmişti
Bölgenin hava almasını sağlarsanız daha iyi olabilir, gün içinde çalışıyorsanız etek türü kıyafet ve pamuklu çamaşır tercih edin, ped yerine bebek bezi tercih edebilirseniz daha iyi olabilir hava almasını destekler

Kültür testi yaptırmadım hiç doktorlar hiç yapalım demedi
Bana da yapalım demediler hatta ben yaptırmak isteyince bile yapmak istemediler. Ben yaptırmadan bu odadan çıkmıcağımı söyledim ve yaptı. Muhakkak yaptır olasılık üzerine kesin teşhis koymadan verilen ilaçlarla daha kötü olursun. Gerekirse özelde yaptır ama kültürsüz ilaç kullanmanı tavsiye etmem. Geçmeyen enfeksiyonların başlıca sebebi yanlış tedavi

Bana da yapalım demediler hatta ben yaptırmak isteyince bile yapmak istemediler. Ben yaptırmadan bu odadan çıkmıcağımı söyledim ve yaptı. Muhakkak yaptır olasılık üzerine kesin teşhis koymadan verilen ilaçlarla daha kötü olursun. Gerekirse özelde yaptır ama kültürsüz ilaç kullanmanı tavsiye etmem. Geçmeyen enfeksiyonların başlıca sebebi yanlış tedavi
Hep özele gittim hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikisi de özel ikisi de istemedi. Artık başka bir doktor bulup gideceğim mutlaka isticem kültür. Kasık ağrınız oluyor muydu ben en çok ondan şikayetçiyim o geçsin istiyorum çok zorluyor

Hep özele gittim hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikisi de özel ikisi de istemedi. Artık başka bir doktor bulup gideceğim mutlaka isticem kültür. Kasık ağrınız oluyor muydu ben en çok ondan şikayetçiyim o geçsin istiyorum çok

Hep özele gittim hatta 2 farklı doktora gidiyorum ikisi de özel ikisi de istemedi. Artık başka bir doktor bulup gideceğim mutlaka isticem kültür. Kasık ağrınız oluyor muydu ben en çok ondan şikayetçiyim o geçsin istiyorum çok zorluyor
Biraz oldu ama beni rahatsız edicek kadar değildi. Benim akıntı sorunum var kültür testim temiz çıkmasına rağmen şarıl şarıl akıntım var resmen

Biraz oldu ama beni rahatsız edicek kadar değildi. Benim akıntı sorunum var kültür testim temiz çıkmasına rağmen şarıl şarıl akıntım var resmen
Hımm bende de öyle akıntı yok işte mesela hiç çamaşırıma bulaşmaz sadece tuvalette geliyor o da biraz. Hafif beyaz sarı gibi yani kasık ağrısı fazlaca var

Hımm bende de öyle akıntı yok işte mesela hiç çamaşırıma bulaşmaz sadece tuvalette geliyor o da biraz. Hafif beyaz sarı gibi yani kasık ağrısı fazlaca var
Bir şeylerin normal olmadığı o kadar barizken doktorlar hamile veya kanser gibi bir hastalık olmadığı sürece ciddiye alıp üstüne düşmüyorlar. Biz de böyle forumlarda derman aramaya çalışıyoruz. İnşallah hepimizin bu sıkıntıları geçer iyileşiriz bir an önce 🙏

Bir şeylerin normal olmadığı o kadar barizken doktorlar hamile veya kanser gibi bir hastalık olmadığı sürece ciddiye alıp üstüne düşmüyorlar. Biz de böyle forumlarda derman aramaya çalışıyoruz. İnşallah hepimizin bu sıkıntıları geçer iyileşiriz bir an önce 🙏
şu dediğinizde o kadar haklısınız ki. dürüst iyi bir doktor bulmak çok çok zor. ben 15e yakın doktora gittim kimisine 2-3 kere gittim yok 5 dakika bile sürmüyor muayenem derdimi anlatamıyorum en son yeni gittiğim kullandım etki etmedi dediğim halde aynı ilaçları tekrar yazdı bi pcr testi yaptırmadı bana dayanamadım ağladım karşısında. mentalim aşırı bitik günlerdir. çevrenizde araştırın kim iyi diye ona gidin. sizinki mantara pek benzemiyor. diyin başta ben şu şu ilaçları kullandım hep ama fayda etmedi kültür testi yaptıralım diye. alttan da muayene olabiliyor musunuz? önceki başlıklarınıza ve kasık ağrınıza bakılırsa sizin rahim ağzınızda da bir şey olabilir. tüplerde enfeksiyon olabilir. sadece vajinal enfeksiyonda kasık ağrısı çok sık görülen bir durum değil çünkü

Back
X