VAJİNAL ENFEKSOYONA NE İYİ İLAÇI İYİ GELİR

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Merhaba. vajinaım iltap katığına eminim.1 yıl önce buna benzer yasamıstım bu daha hafifi. ağır grip geçirdikten sonra oluyor. doktora gitmeden ne tedavisi önerirsiniz ? yada eczanaye söylesem bana ilaç verir mi ? yoğun iş tempom var ben cıkınca kapalı oluyor hastaneler su ara gün içinde gitmem de imkansız. sizlerin bana çözümü var mdıır ?

Grip olunca ilaç kullandıysanız yararlı bakterileri de öldürüyor bazen ilaçlar o yüzden oluyordur. Dogal tedavi ben kendime yapmıştım. Aynı sefa çiçeğini aldım aktardan bir iki tutam 10 dk kaynattım 1 litre suda sonra süzdüm çiçekleri banyoda bir legenin içine doktüm suyunu ılıkken buraya cok dikkat edin yanmayın. Ilıktan sıcaga hatta teniniz yanmayacak o suya oturdum. 15 dk sonra da süzülmüş olan çiçekleri bir tülbentin içinde vajina ma yerleştirdim. Ped gibi koydum iç çamaşırıma yani. Bir kaç saat sonra da cıkardım. Oyle gecio benimki ilaçsız. Ama size uzun gelebilir bunlar. Sizde deneyebilirsiniz. İdrar yolu enfeksiyonuna da sogan kabukları nı kaynatıp buharına oturuyordum bunu da doktor soylemişti. İnşallah tez vakit gecer cok zor ben bir süre cok yaşıyordum sıklaşmıştı. Sinir bozucu bir durum.

peki sefa çiçeğine ilk oturmada etki ediyor mu ? yoksa bir kaç kereden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…