Vajinal girişinde yırtılma hissi

Fatmaya

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
27
18
18
34
Merhaba arkadaşlar. Adetime bir hafta var. Vajinal girişinde yırtılma hissi var 10 gündür. Beyaz akıntı geliyor. Ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor. Ama dikkatimi çeken şey, yorulduğumda yada ağır birşeyler kaldırdığımda bu sancı artıyor ve arkasından beyaz yada sarı akıntım geliyor. Krem dokusunda. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan var mı bunları. Özellikle yırtılma hissini.

Hamilelik belirtisi bunlar vajinada benim batma vardı akıntım var hala adete 4 gün var bel ve kasık ağrısı var hareket ettikçe benimde ağrım çok oluyordu acillik oldum hatta ağrıdan çok şiddetli agriydi medicale gittim elle kasiga dokundu eşime hamile mi diye sordu ondan sonra şüphe başladı cumartesi günü gece hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir

Akıntım çok oluyor hatta kanamam mi var diye sürekli gidip bakıyorum adet olacakmisim gibi ağrım var nefes nefese kalıyorum temizlik yapınca yorulma hissim çok var sürekli uykum geliyor

Akıntım çok oluyor hatta kanamam mi var diye sürekli gidip bakıyorum adet olacakmisim gibi ağrım var nefes nefese kalıyorum temizlik yapınca yorulma hissim çok var sürekli uykum geliyor

Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah.

Akıntınız nasıl peki. Benimki sarı yada beyaz geliyor

Kremsi akıntı hamilelikte oluyor benimde belirtim kremsi beyaz akıntıydı sonrada sarı akıntım oldu

Bende tek belirti kasiklarda batma vardi

O bende de vardı ateş basıyordu vücut yanmam ayak yanmam çok vardı şekerden şüphelendim hatta
Baya aynı belirtilerimiz. Bakalım ben de hamile miyim? Çıkar bir iki güne yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…