Hamilelik belirtisi bunlar vajinada benim batma vardı akıntım var hala adete 4 gün var bel ve kasık ağrısı var hareket ettikçe benimde ağrım çok oluyordu acillik oldum hatta ağrıdan çok şiddetli agriydi medicale gittim elle kasiga dokundu eşime hamile mi diye sordu ondan sonra şüphe başladı cumartesi günü gece hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar. Adetime bir hafta var. Vajinal girişinde yırtılma hissi var 10 gündür. Beyaz akıntı geliyor. Ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor. Ama dikkatimi çeken şey, yorulduğumda yada ağır birşeyler kaldırdığımda bu sancı artıyor ve arkasından beyaz yada sarı akıntım geliyor. Krem dokusunda. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan var mı bunları. Özellikle yırtılma hissini.
Akıntım çok oluyor hatta kanamam mi var diye sürekli gidip bakıyorum adet olacakmisim gibi ağrım var nefes nefese kalıyorum temizlik yapınca yorulma hissim çok var sürekli uykum geliyor
Hayırlı olsunHamilelik belirtisi bunlar vajinada benim batma vardı akıntım var hala adete 4 gün var bel ve kasık ağrısı var hareket ettikçe benimde ağrım çok oluyordu acillik oldum hatta ağrıdan çok şiddetli agriydi medicale gittim elle kasiga dokundu eşime hamile mi diye sordu ondan sonra şüphe başladı cumartesi günü gece hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir
Akıntınız nasıl peki. Benimki sarı yada beyaz geliyorAkıntım çok oluyor hatta kanamam mi var diye sürekli gidip bakıyorum adet olacakmisim gibi ağrım var nefes nefese kalıyorum temizlik yapınca yorulma hissim çok var sürekli uykum geliyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunsağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah.
Yapışkan böyle sunuyor belki iğrenç diyeceksin beyaz renkti sadece sizi de bilgilendirmek için yazıyorum bende çok arastiriyordumAkıntınız nasıl peki. Benimki sarı yada beyaz geliyor
Merhaba arkadaşlar. Adetime bir hafta var. Vajinal girişinde yırtılma hissi var 10 gündür. Beyaz akıntı geliyor. Ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor. Ama dikkatimi çeken şey, yorulduğumda yada ağır birşeyler kaldırdığımda bu sancı artıyor ve arkasından beyaz yada sarı akıntım geliyor. Krem dokusunda. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan var mı bunları. Özellikle yırtılma hissini.
Benimki öyle değil. Böyle krem gibi dokusu sünme yokÇok teşekkür ederim
Yapışkan böyle sunuyor belki iğrenç diyeceksin beyaz renkti sadece sizi de bilgilendirmek için yazıyorum bende çok arastiriyordum
AA evet benimki de öyle işte.Kremsi akıntı hamilelikte oluyor benimde belirtim kremsi beyaz akıntıydı sonrada sarı akıntım oldu
Reglinize kaç gün varAA evet benimki de öyle işte.
Adet olana kadar hep bı umut vardır ama bu dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi umudunu kaybetme rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsinBenimki öyle değil. Böyle krem gibi dokusu sünme yok
Bir de ellerim ayaklarım o kadar sıcak ki. Bir haftadır. Eşim de diyor ne kadar sıcaksın diyeBenimki öyle değil. Böyle krem gibi dokusu sünme yok
Amin hayırlısı olsun. İki çocuğum var. Bu olursa sürpriz olacak bizeAdet olana kadar hep bı umut vardır ama bu dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi umudunu kaybetme rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin
O bende de vardı ateş basıyordu vücut yanmam ayak yanmam çok vardı şekerden şüphelendim hattaBir de ellerim ayaklarım o kadar sıcak ki. Bir haftadır. Eşim de diyor ne kadar sıcaksın diye
Bende tek belirti kasiklarda batma vardiMerhaba arkadaşlar. Adetime bir hafta var. Vajinal girişinde yırtılma hissi var 10 gündür. Beyaz akıntı geliyor. Ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor. Ama dikkatimi çeken şey, yorulduğumda yada ağır birşeyler kaldırdığımda bu sancı artıyor ve arkasından beyaz yada sarı akıntım geliyor. Krem dokusunda. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan var mı bunları. Özellikle yırtılma hissini.
Baya aynı belirtilerimiz. Bakalım ben de hamile miyim? Çıkar bir iki güneO bende de vardı ateş basıyordu vücut yanmam ayak yanmam çok vardı şekerden şüphelendim hatta
Bir hafta varReglinize kaç gün var
Sizin adetinize kaç gün varYırtılma hissi hariç gerisi bende de var burda yerimi alayım
Ne zaman başladı batmaBende tek belirti kasiklarda batma vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?