• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Kararma mantara bağlı

zlzllz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
38
24 yaşındayım, ilk sevgilimden mantar kaptım yıllarca tedavi oldum nerdeyse pislik adam neyse konu bu değil. Mantardan sonra ciddi bi kararma olmaya başladı. Dudak içlerinde özellikle normalde sağlıklı mukoza pembe olur ama mantarın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen düzelme olmadı ciddi bi koyulaşma var be geçmiyor . Bununla karşılaşıp tedavi olan varsa lütfen paylaşmasını isterim . Bioderma özel bölgeyi iç kısmı hariç etrafına sürüyorum, daha yeni başladım umarım o iyi olur bari .

24 yaşındayım, ilk sevgilimden mantar kaptım yıllarca tedavi oldum nerdeyse pislik adam neyse konu bu değil. Mantardan sonra ciddi bi kararma olmaya başladı. Dudak içlerinde özellikle normalde sağlıklı mukoza pembe olur ama mantarın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen düzelme olmadı ciddi bi koyulaşma var be geçmiyor . Bununla karşılaşıp tedavi olan varsa lütfen paylaşmasını isterim . Bioderma özel bölgeyi iç kısmı hariç etrafına sürüyorum, daha yeni başladım umarım o iyi olur bari .
normalde sağlıklı mukoza pembe olur
Öncelikle böyle bir bilgi yok. Benim bekarken de bembeyaz veya pembe değildi. Ha evlenince bir tık koyuluk oldu ama aşırı değil. Mantar kararma yapar mı bilmiyordum ilk defa duydum. Eczaneden beyazlatıcı kremler var aslında

Yani yapsa bile geçiçi oluyormuş kararma başka bişeyle alakalı olabilir jiletde yapar mesela ağda bende yapmadı ama yaptı diyen arkadaşlarda var önce sebebini öğrenin

Instagram'da izlediğim bı doktor o bölgenin renginin koyu olması normal dedi.aklimda ismi kalsaydı söylerdim izlerdiniz. unuttum

Back
X