• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal kaşıntı ve yanma

Karanfil41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır vajinal kaşıntım var doktora gittim krem ve fitil verdiler kremler bir ise yaramadı fitil kullanım sonrası da vajina da yanıma oluştu ne yapabilirim bir öneriniz var mı?

Bende de aşırı kaşıntı var bu aralar elma sirkesini pamuğa döktüm yarım saat üzerinde beklettim bugün biraz rahatladım devam etmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır vajinal kaşıntım var doktora gittim krem ve fitil verdiler kremler bir ise yaramadı fitil kullanım sonrası da vajina da yanıma oluştu ne yapabilirim bir öneriniz var mı?
Kandida nın yarattığı kaşıntı yanma çatlak gibi sorunların tedavisini veriyorum ne fitil ne lazer hiç gerek yok sabah akşam kekik suyu içeceksiniz ve kekik yağı gül yağı ile karıştırıp alt bölgeye pamukla sabah akşam süreceksiniz yarım gün içinde rahatlama 2 günde kaşıntının yanmanın bittiğini görebilirsiniz fakat tatlı dan şekerden uzak durmanız gerekiyor ben yaptım tatlı fazla kaçırınca yine başlıyor kekik suyu içince ve yağları kullanınca hemen geçiyor tavsiye ederim

Bende de aşırı kaşıntı var bu aralar elma sirkesini pamuğa döktüm yarım saat üzerinde beklettim bugün biraz rahatladım devam etmeyi düşünüyorum
Kekik suyu için sabah akşam bir buçuk yemek kaşığı kekik yağı gül yağı ile karıştırıp kaşınan bölgeye sabah akşam sürün şekerli yiyecekler tüketmeyin bir müddet

Talet yaparken ılık su kullanın o çok fark ediyor birde peceteyle silmeyin küçük küçük bezler yapın tek kullanımlık ben böyle buldum çözümü birde hazır pedler kullanmayın organik yıkanabilen pedler var

Back
X