Vajinal kaşıntı

golgis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
2
0
29
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum. Bikac gündür cok şiddetli şekile vajina deliğimde kaşıntı var. Geceleri uyuyamıyorum resmen. Internetten araştırdım genelde mantar yazıyor bu sekilde kaşıntılar. Ama akıntıların normal. Sadece delik Kısmi cok kaşınıyor ve idrarımı yaparken cok yanıyor. Doktora gideceğim ama çekiniyorum. Eğer ayni seyleri yasayan varsa aranızda ya da bi sekilde tedavi olan varsa nasil geçtiğini nasil azaldığını paylaşabilir mi acaba.

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum. Bikac gündür cok şiddetli şekile vajina deliğimde kaşıntı var. Geceleri uyuyamıyorum resmen. Internetten araştırdım genelde mantar yazıyor bu sekilde kaşıntılar. Ama akıntıların normal. Sadece delik Kısmi cok kaşınıyor ve idrarımı yaparken cok yanıyor. Doktora gideceğim ama çekiniyorum. Eğer ayni seyleri yasayan varsa aranızda ya da bi sekilde tedavi olan varsa nasil geçtiğini nasil azaldığını paylaşabilir mi acaba.
Bir an once dr.gitmelisin antibiyotik ve fitil ile atlattim ben hemen gitmezsen eger iyice siddetlenebilir

arkadaşlar, mantar hücreleri şekerden beslenir. öncelikle şekerli ve unlu her türlü besini diyetinizden çıkarın. probiyotik gıdalar tüketin. kefir,ev yoğurdu, lahana turşusu, probiyotik kapsüller. ilaçlar sorununuzu geçici olarak çözer. önce bağırsak floranızı düzenlemelisiniz. sabırlı olun.

X