Vajinal mantar borik asit

umutsuz3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
77
2
1
30
Hanımlar merhaba ben uzun zamandır vajinal mantarla uğraşıyorum malesef doktorum don çare butik at başlattı daha öncede kullanmıştım ama kısa süreliğine şimdi 2 ay devamlı kullanmam için reçete etti bugün 3 günüm kullanan bayanlar kronik hiç geçmeyen vajinal mantarda kaç günde etki etti vajinal mantar benim hala kaşıntım devam ediyor

Hanımlar merhaba ben uzun zamandır vajinal mantarla uğraşıyorum malesef doktorum don çare butik at başlattı daha öncede kullanmıştım ama kısa süreliğine şimdi 2 ay devamlı kullanmam için reçete etti bugün 3 günüm kullanan bayanlar kronik hiç geçmeyen vajinal mantarda kaç günde etki etti vajinal mantar benim hala kaşıntım devam ediyor
Klavyenin azizliği ya. Son çare borik asit başlattı

Eşli tedavi oldunuz mu hiç . Uzun zamandır bitiremediyseniz bide esli tedaviyi deneyin

Klavyenin azizliği ya. Son çare borik asit başlattı
geçmiş olsun
borik asit başlattı dediğiniz borik asit nesi?
vajinal duş mu, fitil mi, hazır aldığınız bişey mi, eczacı mı hazırlıyor?

borik asit -bildiğim kadarıyla- ilaç olarak satılan bişey değil, takviye türü bir preperat,
herkes farklı şeyleri kullanıyor

ne kullandığınızı ne şekilde kullandığınızı söylerseniz insanlar da neyi ne kadar kullanıp ne yaşadıklarını paylaşabilir.

geçmiş olsun
borik asit başlattı dediğiniz borik asit nesi?
vajinal duş mu, fitil mi, hazır aldığınız bişey mi, eczacı mı hazırlıyor?

borik asit -bildiğim kadarıyla- ilaç olarak satılan bişey değil, takviye türü bir preperat,
herkes farklı şeyleri kullanıyor

ne kullandığınızı ne şekilde kullandığınızı söylerseniz insanlar da neyi ne kadar kullanıp ne yaşadıklarını paylaşabilir.
Ben fitil olarak kullanıyorum bugün 5 günüm Dr kendisi yapıyor

Back
X