vajinal mantar candida

oylesinebirii0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
321
29
18
23
mantar enfeksiyonu icin 1 ay önce doktora gittim kullandıgım ilaclar fayda etti ama adetim bitti 1-2 gğn önce yine pişik kasıntı akıntı başladı randevuda yok doktora. napıcam bilmiyorum bu böyle her adetten sonra tekrarmı edicek doktor yazdıgı ilaclar kesin olarak gecirir demişti hayat kalıtem düştü napıcam kökten çözümü yokmu bunun

Tahlil yaptırın degerlere baktırın

Bağışıklığınız düşük demekki düzenli dengeli beslenin
%100 pamuk çamaşır kullanın hava alan
Nioli yağı damlatın çamaşırınıza 2-3 damla

Mantarın en iyi dostu şeker maalesef. Şekeri kesince ve probiyotik ürünlerle beslenince mantar da gidiyor. Ev yapımı turşu, yoğurt, kefir, sirke tüketmeye çalışın. Ben de çok çektim 3 ay beslenmeyle düzelttim tekrar şeker tüketince de geri gelmedi tamamen vedalaştık. Ben ekstra gluten de tüketmemiştim o ne derece etki ediyor bilmiyorum

EczNeden gynomax fitil alabilirsiniz, çok işe yarıyor

evet bunu duydum benim için şekersizlik cok zor birde kafam cok karısık bu konuda cünkü bazı yerlerde süt süt ürünü yasak diyor ama kefir yoğurt da bunlardan. bazı yerlerdede tursu sirke zararlı bazı yerlerdede yararlı diyor

Ben kaşıntıdan uyuyamıyordum artık o yüzden her şeyi göze almıştım. Herkesin vücudu farklı tabii ben buzağı gibi olduğum için bırakamadım

mantardan 6 ay çekmiş birş olarak karbonat her şeyden iyi inanki. bide papatya yap ikisinide bir haftaya yok olur Allahın izniyle

o kadae cok şey varki bununla ilgili batikonu sirkeyi bile duydum korkuyorumda biraz iyice mahvederim diye
benimki iyice mahv olmuştu kanı akıyodu resmen. az kalsın bıçakla kaşıyacaktım o derece hem iç hem diştan bi durumdaydı anlatamam. ne ilaç ne krem hiç bişey işe yaramadi karbonatlı suyla 1 haftaya yok oldu bir daha gelmedi 6 sene sonra yine ıkı ay önce başladı adetden sonra iyice arttı yine karbonatla yok ettim ben onu kaç kişiye söyledim hepsinde kayb oldu gitti dene bence. bide papatya cayıyla yıka nasıl sakınlıyo gece resmen koparıyodum yıkayınca hemen geçti.

Bende aynı durumdaydim. Çok fena kasintim oluyordu. Pişik oluyordum ve akıntım da oluyordu. Doktorum bana fitil verdi. 3 gün kullandım. Hap verdi ve krem verdi. Hapı da 5 gün kullandım. Çok şükür 9 aydır temizim

adları nelerdi ya benimde geçti ama adetten sonra tekrar etti
Bir tek kremin adını hatırlıyorum o da zalaindi. Bu zamana kadar doktorlar hep travazol veriyorlardı ama doktorum onun çok etkisiz olduğunu hatta kendisinin böcek isiriginda kullandığını söyledi. Zalain daha etkili demişti gerçekten de öyle oldu

bu karbonat dediğiniz bildiğimiz markette olan mavi beyaz kaplı olan mı birde akıntınız varmıydı

yokmu yazımı göreen
Candimax 150bir tane var içinde ama etkili travazol ile birlikte kullanın candida mantarı maalesef çok inatçı tekrar yumurtlama yapıyor ve tekrar edebiliyor yaklaşık bir yıldır aralıklarla nuksetmeye çalışıyor tamizlenirken vajinanın florası bozulduğu için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…