- 9 Temmuz 2022
- 2.595
- 1.298
- 63
- Konu Sahibi oylesinebirii0
-
akıntıda vardı tabıki. karbonat evet ondan. ben her kese tavsiye ediyorum karbonatla papatya çayı iki kere kökünü kuruttum onlarla. elma sıtkesıylede yıkamışım iki kerebu karbonat dediğiniz bildiğimiz markette olan mavi beyaz kaplı olan mı birde akıntınız varmıydı
bana candimax verdi doktor ama icinde 7 tane kullandım keem olaraka baska bir krem iki fitil verdi geçmişti aslında ama adetim başladı bitti yeniden akıntı kasıntı basladıCandimax 150bir tane var içinde ama etkili travazol ile birlikte kullanın candida mantarı maalesef çok inatçı tekrar yumurtlama yapıyor ve tekrar edebiliyor yaklaşık bir yıldır aralıklarla nuksetmeye çalışıyor tamizlenirken vajinanın florası bozulduğu için oluyor
valla böyle giderse bende artık doğal şeyleri kullanıcam az kaldı en son carem borik asitakıntıda vardı tabıki. karbonat evet ondan. ben her kese tavsiye ediyorum karbonatla papatya çayı iki kere kökünü kuruttum onlarla. elma sıtkesıylede yıkamışım iki kerebana ilacların faydası olmuyo nedense.
karbonat bana cok iyi geldi valla köpek boku faydalı deseler sürecektimvalla böyle giderse bende artık doğal şeyleri kullanıcam az kaldı en son carem borik asitama karbonatıda denicem sadece bazı sitelerde florayı bozar daha kötü olur diye okudum korkuyorum işte doktora randevuda yok napıcam bilmiyorum
ahdhajdj benimde öyle kasıdıkca şişiyor ufak ufak kanıyor bazen olur olmadık yerde birde baslayınca offf anlatırmaz gercektenkarbonat bana cok iyi geldi valla köpek boku faydalı deseler sürecektimçok canım yandı valla karbonatla bi yıkayım nolur derken baktım sakinledi sonra devam ettim bir haftaya kayb oldu öyle böyle diyildi kanı akıyodu kazımaktan başka yer olsa resım alırdımda malesef ayıp yer
he ya şişiyo kızarıyo bide kaşımaktan tahriş oluyo korkunç. valla ben icerileride yıkadımahdhajdj benimde öyle kasıdıkca şişiyor ufak ufak kanıyor bazen olur olmadık yerde birde baslayınca offf anlatırmaz gercektenneyse bende denicem sirkeli suyu denicem birazdan karbonatıda alınca denerim sadece dısardan mı yıkama yaptınız
kekik cayınıda cok öneriyolar haberiniz olsun ya gercekten o kadar para verip aldıgım fitillwr kremlerin gecirmediği seyi sirkeyle karbonat gecirirse sok olurumhe ya şişiyo kızarıyo bide kaşımaktan tahriş oluyo korkunç. valla ben icerileride yıkadımbir haftaya üç tane elma sirkesi kullandim bol bol sirke karbonat bir haftaya yok oldu. sonrada adetden sonra baktım ufaktan kaşınıyo bi kerede papatya demledim iç diş yıkadım sıcak sıcak gitti yok oldu.
Allahınnizniyle geçecek bak görkekik cayınıda cok öneriyolar haberiniz olsun ya gercekten o kadar para verip aldıgım fitillwr kremlerin gecirmediği seyi sirkeyle karbonat gecirirse sok olurum
Pamuklu çamaşır kullanın belki abartılı gelecek ama Wc den sonra kurulanin ve saç kurutma makinesiyle kurutun uzvunuzu geçmiyor kahrolası mantar 1olcek beyaz sirkeyi dört ölçek suyla seyreltip onunla yıkayın inanın geçmiyor ben fitil kullandim iki üç çeşit krem kullandım gecmedi bir ay geçiyor ikinci ay tekrar başlıyor çözümü candimax ta buldum baslayinca tekrar içiyorum USG vs vs de hiçbirsey görünmüyorbana candimax verdi doktor ama icinde 7 tane kullandım keem olaraka baska bir krem iki fitil verdi geçmişti aslında ama adetim başladı bitti yeniden akıntı kasıntı basladı
işte bende işe ywramadı hap tekrarladı bende bugun elma sirkesiyle sildim artık bakalımPamuklu çamaşır kullanın belki abartılı gelecek ama Wc den sonra kurulanin ve saç kurutma makinesiyle kurutun uzvunuzu geçmiyor kahrolası mantar 1olcek beyaz sirkeyi dört ölçek suyla seyreltip onunla yıkayın inanın geçmiyor ben fitil kullandim iki üç çeşit krem kullandım gecmedi bir ay geçiyor ikinci ay tekrar başlıyor çözümü candimax ta buldum baslayinca tekrar içiyorum USG vs vs de hiçbirsey görünmüyor
sizde maşallah papatya karbonat sirkeden en iyi şekilde faydalanmıssınızAllahınnizniyle geçecek bak gördoktora gitmek lazım ama bazı şeyler ilacla geçmiyo benim 4 yaşında kızimda idrar yolu enfeksiyonu vardi üç kere doktora gittik antibyotık falan yazdı çocuk hem cok zayıfladı hemde bir hafta sonra tekrar başladı üçüncü kez ilac falan almadım papatyayı demledim oturdu o suyun içinde ertesi gün tekrar yaptım üçüncü günde sirkeli karbonatlı suyla yaptım gitti kızım çiş yapamıyodu oldu tertemiz. ŞİFAYI VEREN NE DOKTOR NE BİZİZ ALLAH VERİYO İSTERSE otlada verır ilaçlada karbonatlada.
evet sirkeyle korona döneminden beri aram cok iyisizde maşallah papatya karbonat sirkeden en iyi şekilde faydalanmıssınızallah birdaha göstermesibb
Borik asit de bir işe yaramıyor bence. Neo penotran alın bakın keyfinize, 3.fitilde direkt kesiyor, he bırakınca bikaç gün sonra tekrarlıye ama yapacak biş yoknasıl kullandınız anlatırmısınız hangi borik asiti aldınız cok kötü durumdayım detaylı anlatırsanız sevinirim
benim kullandıgım ilaclqrsa geciri tekrar basladı bana kalıcı çözüm lazımBorik asit de bir işe yaramıyor bence. Neo penotran alın bakın keyfinize, 3.fitilde direkt kesiyor, he bırakınca bikaç gün sonra tekrarlıye ama yapacak biş yok
Benimde bir kaç aydır tam regl bitiminde başlıyor sürekli eczaneden ilaç alıyorum bu ay kontrolüm vardı doktora gittim sordum pedler yapıyor prebiyotik kullan dedi reglden bir hafta sonra başlıyor sonraki haftaya geçiyor tam çıldırmalıkmantar enfeksiyonu icin 1 ay önce doktora gittim kullandıgım ilaclar fayda etti ama adetim bitti 1-2 gğn önce yine pişik kasıntı akıntı başladı randevuda yok doktora. napıcam bilmiyorum bu böyle her adetten sonra tekrarmı edicek doktor yazdıgı ilaclar kesin olarak gecirir demiştihayat kalıtem düştü napıcam kökten çözümü yokmu bunun
sirkeyi bende denedim bir kere karbonatıda aldım denicem bakalım sonuc ne olacakBana doktorum ilaçsız olarak 5 bardak suyu kaynat soğut içine 1 bardak sirke ekle aralıklarla yıka demişti ya da doğal yoğurt sürebilirsin demişti. Arkadaşımda da aynı sorun vardı ona da doktoru karbonatı suyla macun gibi yap sür demiş mesela. Ben bu yöntemleri denemedim borik asit su aldım her gün onunla siliyorum ama çok az fayda etti.
İsim vermek yasak sanırım ben eczaneden aldım
nasıl kullandınız anlatırmısınız hangi borik asiti aldınız cok kötü durumdayım detaylı anlatırsanız sevinirim
İsim veremiyoruz sanırım ben bir eczaneden aldımİsmi nedir ?
iyi geceler ben karbonatı denedim pamuğa karbonatlu su döküp sildim ilkte kasıntı yaptı sonra dısarı cıkmıstım simdi eve geldim ve sapsarı bir şehilde iltihap akmıs iç çamasıma kadar yani akıntı zaten oluyoduda anca aynadan bakınca görüyodum iyimi geldi kötümü bilemedim sizdede aynı şey oldumu acabahe ya şişiyo kızarıyo bide kaşımaktan tahriş oluyo korkunç. valla ben icerileride yıkadımbir haftaya üç tane elma sirkesi kullandim bol bol sirke karbonat bir haftaya yok oldu. sonrada adetden sonra baktım ufaktan kaşınıyo bi kerede papatya demledim iç diş yıkadım sıcak sıcak gitti yok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?