Vajinal Mantar | Evde Borik Asit Fitili Hazırlayıp geçirenler…

Bende 8-9 aydır bu hastalık var bunun 3 ayı sıkı bir tedavi ile süreci çünkü başta ciddiye almamıştım, aylar önce borik asiti duymuştum ama cesaret edememiştim, Neyse bu günde elimle hazırladım, Bir kadının söylediklerini uyguladım aynen, Yani katamarin aldım içini boşalttm, ve içine trendyoldan aldığım saf borik asiti doldurum, Bahsettikleri Eczane bana 1800₺ fiyat verdi ama saatlerce kendimmi hazırlasam alsammı diye düşündüm ve kendim yapmaya karar verdim çünkü elimde yaparsam bana 200-300₺ malolacak bir şeye 5 katını ödemek istemedm, 08,04.2024
2 kapsülü fitil gibi koydum 1 haftaya İnşallah bende kurtulmanın mutluluğunu yaşarım

Merhaba işe yaradı mı acaba bende mantardan muzdaribim borik asit kullanmayı düşünüyorum bir yan etki yaşadınız mı faydasını gördünüz mü cevap verirseniz çok sevinirim

Birgün buraya bende iyileştim diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.Çünkü bu lanet candida artık yaşam kalitemi bozduğu gibi psikolojimide alt üst etmisti.6 sene önce ilk yakalanmıştım.travozol krem ve funit 4lü hap iyi gelip kesmişti. Ama 2 yılda bir tekrarlayan bu durum artık funit hap işe yaramadı ve son 1 yıldır kokulu akıntı gün içinde beni o kadar rahatsız eden bir durumdu ki koku bana cok geliyordu. Kasınması ayrı bir durumdu ve internette her bulduğumu deniyordum. Nioli yağı aldım asla etki etmedi. Burda borik asiti duydum. Trendyoldan aktardan satılanı ve boş kapsülleri sipariş verdim. Ama cok korkuyordum birşey olur diye. Gerçekten borik asit kapsülleri kendim hazırladım ve ilk gün 1 tane kullandım. Burda okudugumda 2 tane kullanıyorlardı ama korktugum icin 1 tane kullanmıştım . Sabah uyandıgımda hepsi çamaşırımdaydı. 2 gün 2 tane kullandım .3. Gün 2 tane kullandım ve koku tamamen kesildi. Nasıl mutlu oldum anlatamam kasıntıda yoktu tabiki. 5 günümde artık akıntım bile kalmamıstı. Birgün buraya yazacağım hic aklıma gelmemişti. Üzerine adette oldum ve adetten sonra benim kasıntım cok olurdu olmadıda. Korkmadan deneyin. Ben cok korktum birsey olur diye ama sükürler olsun ki geçti. 3 aydayım heran olcak diye cok korkuyorum ama aklıma geldikce hafta 1 2 haftada 1 1 tane kapsül kullanıyorum.

Merhaba işe yaradı mı acaba bende mantardan muzdaribim borik asit kullanmayı düşünüyorum bir yan etki yaşadınız mı faydasını gördünüz mü cevap verirseniz çok sevinirim
Ben emin düzenli kullanamadım ama baya ilerleme kaydettim, akıntı vs ciddi oranda azaldı, adetten sonra yine düzenli yapmaya başlayacağım, tavsiye ederm zararı olmaz faydası olur

Eczane bilgisi iletir misiniz biraz acil lütfen

Merhaba .size ozel mesaj yazdim.umarim gorirsunuz

Merhaba mesaj yazan arkadaşlar için tekrar yazıyorum herhangi bir diyet yapmadım, beslenmeme ekstra dikkat etmedim. 1 kutuyu içerisinde (30 adet vardı) düzensiz zamanlarda kullandım ve ilk 3 günlük kullanımımda zaten etki etmişti. Sonra şikayetim oldukça kullandım ve sonra tekrarlamadı. 2,5-3 yıl oluyor her ihtimal için başka markadan borik asit tutuyorum yanımda (boricap markasını artık amerikada bulamadım sadece internette satılıyor) ama ihtiyaç duymadım henüz. Eczane doldurmasına güvenmemelisiniz. Rahimde yara vs varsa bu fitili kullanmamalısınız o yüzden kullanmadan önce doktor kontrolü yaptırın bence. Amerikada reçetesiz ve yaygın bir ilaç ve her türü mevcut

Sorunuz olursa yine buradan

Mesajlara yanıt veremiyorum hata veriyor sorunuzu buradan cevapladım umarım yardımcı olur
Tamm tesekkurler öglen baktim bende cevap var mi sizden diye.cilekgiz su an sizi izliyor yazdi.evet mesaj gelmedi ozelden.bekletti sanirim sistem.tesekkur ediyorum cevabiniz icin

Sorunuz olursa yine buradan

Mesajlara yanıt veremiyorum hata veriyor sorunuzu buradan cevapladım umarım yardımcı olur
Birde ekleme yapayim eczanedekilerden korkuyorum zaten kullanmam.takip oldugum jinekoloji dr.uma anlattim kontrollu gidiyoruz dusundugunuz icin uyardiginiz icin tesekkur ederim.haklisiniz rahimde yara olmamali.dr.suz bisey yapmam zaten.ph d marka o zaman alicam.siz onuda yazmistiniz bi diger secenegimde o da amerikada borik life marka bu ikisinden biri alcam.amazon sitesindede satiliyor bu desigim markalar bu arada.onlarda guvenilir mi sahtemi bilemiyorum.sanirim amerikadan getirtmeye caliscam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…