vajinal mantar... lütfen yardımmmm!!!!

relug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
195
28
Merhaba kızlar,
3- 4 gündür vajinamda kaşıntı var aynayla baktığımda beyaz peynirimsi şeyler olduğunu gördüm ve kötü kokuyor mantar anladığım kadarıyla..Canesten krem aldım eczaneden ama çok etkili olmadı sanırım bugün daha çok kaşınıyor.. Çalıştığım için izin alma şansım pek yok şu aralar yoğunluktan..tavsiye edeceğinizi bi krem ilaç bişey varmı ?? bu arada yeni evliyim..eşimdede kaşıntı başladı dün... bildiklerinizi paylaşırmısınız ?:KK52:

Ay canım geçmiş olsun, hemen hemen herkesin başına gelebilir. (Eşine etkilemez diye biliyorum).
Evli olman çok iyi, benim başıma şöyle geldi: günlük hijyenik ped kullanmaya başlamıştım yaz zamanıydı alerji yapmış bende kokulu pedler bundan dolayı mantar olmuştur. Ya çok hassassındır, ya da hijyenik bir mağdur olmuşsundur.

Çözümü:
Ben kontrole gitmiştim, şüpheliydim. Eczanecinin söylediği bire bir aynı şeyleri verdi.
Eczaneye git 2'li bir hap ve alt bölgeden fitil veriyor. 1-2 günde geçmişti.
Galiba 20-25 tl ye almıştım

***Tekrarlayan bir şey değil ama, plastik naylon gibi olan iç çamaşırlarda mantar yapabiliyor aklında olsun
** O günden itibaren tüm iç çamaşırlarımı ütüledim.

Geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım.. bu akşam iş çıkışı eczaneye gideyim o zaman... eşimede benden geçti sanırım.. onu napıcaz bilmiyorum offf ... sinirlerimi bozuyor bu kaşıntı resmen...

kızlar bendede mantar var :KK43: uzun süredir ceremesini cekiyordum doktora gittim fitil verdi kullanıyorum 3 gün oldu fitil geri akıyo normalmi bu birde 1 bucuk yıldır evliyim bu mantar gebeliği engellermi acaba
:emir_bebek:

candida dır buyuk ıhtımal bende gecırmıstım ıkı ayrı fıtılle tedavı olmustum ama yenıledı, su an beyaz ve sarımsı kokusuz akıntım var, arada cok hafıf kasıntıda oluyor. yenıden kontrole gıttım smear testı yapıldı candıda cıktı ve bu mantar sureklı kendını tekrarlıyor ne yazıkkı ;( en ıyısı bır doktora gorunun derım.

Merhaba kızlar,
3- 4 gündür vajinamda kaşıntı var aynayla baktığımda beyaz peynirimsi şeyler olduğunu gördüm ve kötü kokuyor mantar anladığım kadarıyla..Canesten krem aldım eczaneden ama çok etkili olmadı sanırım bugün daha çok kaşınıyor.. Çalıştığım için izin alma şansım pek yok şu aralar yoğunluktan..tavsiye edeceğinizi bi krem ilaç bişey varmı ?? bu arada yeni evliyim..eşimdede kaşıntı başladı dün... bildiklerinizi paylaşırmısınız ?:KK52:
2li olan fitilin adi gyno lomexin .ayni isimle kremide var. Krem kaşintiya çok iyi geliyo. Bende hamilelikten dolayi hassaşlaştim. Doktorum hamilelik boyunca ara ara bu ilaci kullanabilecegimi söyledi. Bebege zarari yok

kızlar bendede mantar var :KK43: uzun süredir ceremesini cekiyordum doktora gittim fitil verdi kullanıyorum 3 gün oldu fitil geri akıyo normalmi bu birde 1 bucuk yıldır evliyim bu mantar gebeliği engellermi acaba
:emir_bebek:
fıtılı yatmadan once son bır kez ıdrarınızı yaptıktan sonra yerlestırın vajınanıza ve ıyıce gerıye ıtın bır sure bacaklarınızı kendınıze dogru cekıp yatın bıkaç dk kadar ve kalkmayın , bu sayede gerı cıkmaz fıtıl..

Bende de vardı soğanlı suya oturmak en güzeli kaşıntıyi o peynir gibi olan beyazlılar i geciriyor

Merhaba kizlar ayni sorun bendede var kaşıntı ve beyaz sarimsi bi akinti. Önerebileceginiz etkili bir krem varmi? Fitil kullanamam hamileyim.

canım bende hamile kalmadan önce olmuştu. eczacıya danışarak almıştım krem ve fitil hamilelirnde kullanabildiğini söylemişti ama. bence dr. git. bende 3 bir haftadır koyu soru kokulu bi akıntı vardı dr. gittim vajinal kültür testi yaptı sonuç henüz çıkmadı ama gebelikte akıntı önemli dedi. ( bu arada 17 haftalık hamileyim)

Bende de var ama kasinti yok koyu akinti ve koku var birde ic kisimda beyazlik. Doktor hap ve krem verdi ama ise yaramıyor. Kurtulanlar nasıl kurtuldu?

hanımlar Angels secret pedi deneyin, yaprak pedler benim pişik sorunumu geçirdi. diğer boyları da hem pamuk yüzeyli ve rahat hemde naylon olmadığı için hışırtı yapmıyor

X