Vajinal mantar

mnnyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
23
15
3
29
Arkadaşlar hayırlı Cumalar . Ben 5 aylık evliyim ve 5 ayda 3-4 kez vajinal mantar oldum genelde 1-2 gün sürüp geçerdi travazol krem kullanırdım ve 2 hüne geçerdi . Şimdi ise bir haftadır aşırı derecede yanmam kaşıntı idrarda yanma cinsel beraberlikte hatta vajina dış kısımda şişmeler oluyor o yüzden cinsel birliktelik yapmıyorum ama çok acı çekiyorum ve travazol krem bu sefer işe yaramadı hatta sürdükçe sanki daha fazla kızarıklık ve yanma oldu dayanamayıp yıkadım en sonunda . Lütfen bana yardımcı olun ne kullansam iyi gelir ne yapmam lazım

Merhaba canım kız kardeşim bekar ama mantar yaşıyor aşırı akıntı yüzünden ilaçları gayet iyi sana da öğrenim yazarım isimlerini

Merhaba canım kız kardeşim bekar ama mantar yaşıyor aşırı akıntı yüzünden ilaçları gayet iyi sana da öğrenim yazarım isimlerini
Merhabalar adet günümün 2. Günümdeyim ama pihtili kahverengili lekelemem oldu kanama olmadı sanki bir şey kopuyor akıyor gibi hissediyorum yumirtaliklar da ama kan gelmiyor adetin 3. Gunundeyum hala olamadım şişkinliğim daralmam var en son ilişki Ekim ayında oldu onun la bir ilgisi yoktur dimi aylar geçti çünkü anlayamiyorum kasik ağrım var kalamam hala olmadı ne yapmalıyım hiç bilmuyorum

Kadındoğum doktoruna git canım Ekim ayından bu yada olmamanfa tuhaf kaç ay olmuş baktır

Bence doktora gidin fitil kullanın ben hamileyim ona rağmen kullandım kaşıntım iyi durum da o kremle olacak şey değil bende sirkeyle geçirmeye çalıştım ama sonunda doktora gittim siz de gecikmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…