Canım bende aynı mantar var fitili ittiremiyorum zaten ne kadar ileri ittirirsem ittireyim akip gidiyorHanımlar merhaba doktorum mantar için fitil verdi fakat ben fitili içeriye ittirmiyorum girdikten sonra oldugu gibi bırakıyorum ve sanki erimiyorda içimde kalıyormuş hissine kapılıp korkuyorum kullananlar varsa rahatlatıcak birkaç cümleye ihtiyacım var sadece şimdiden hepinize teşekkür ederim
Sanırım akması normalmiş gece yatmadan yapın sabaha akmıs olcak diyorlar ama sorun sanırım bizim ittirememizdeCanım bende aynı mantar var fitili ittiremiyorum zaten ne kadar ileri ittirirsem ittireyim akip gidiyor
Bende kullandım 1 hafta önce kız ittir parmağınla ne olacakHanımlar merhaba doktorum mantar için fitil verdi fakat ben fitili içeriye ittirmiyorum girdikten sonra oldugu gibi bırakıyorum ve sanki erimiyorda içimde kalıyormuş hissine kapılıp korkuyorum kullananlar varsa rahatlatıcak birkaç cümleye ihtiyacım var sadece şimdiden hepinize teşekkür ederim
Ay valla öyle ama bir türlü başaramıyorumBende kullandım 1 hafta önce kız ittir parmağınla ne olacakbende tedirgin oldum başta ama baya içeriye doğru parmağımda girdi
Gece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldumAy valla öyle ama bir türlü başaramıyorumtekrar deneyecegim insallah
Tamam cok teşekkür ediyorum o halde akıntımın olması da normal degil mi sabahGece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldumbirde sabah iç çamaşırında bembeyaz leke görürsen şaşırma için temizlenmiş olacak
Rica ederim canım evet normal sonra geçecek zaten :) Kaç tane fitil verdi doktor sana birde markası nedirTamam cok teşekkür ediyorum o halde akıntımın olması da normal degil mi sabah
Doktor kontrolünde kullanmadınız mıKızlar merhaba ben de fitil kullandım. Adetim bitti diye düşünerek. Ama fitilden sonra iki gün devam etti. Sizce acele mi ettim fitil kullanmak için
Exagyn 7 tane var içinde 1 hafta kullan yeterli demiştiRica ederim canım evet normal sonra geçecek zaten :) Kaç tane fitil verdi doktor sana birde markası nedir
Benim olmadı kupkuruyum çok az arada bi beyaz akıntı o da bir damla geliyor kokusuzHanımlar peki sizin fitil sen sonra akıntınız cok oldu mu benım çok akıntım oldu ya hala da olur vajinal hep ıslak
Merhaba , doktorum bana adetliyken kullanmamamk söylemişti hijyen açısından sadece onun dısında problem olacagını ben çok düşünmüyorum tabii ne kadar bilirim bilinmezKızlar merhaba ben de fitil kullandım. Adetim bitti diye düşünerek. Ama fitilden sonra iki gün devam etti. Sizce acele mi ettim fitil kullanmak için
Doktorum geçen ay yazdı ama adetime az kalmıştı belki gebelik oluşmuştur diye başka bir doktora sordum risk alma adeti bekle dediDoktor kontrolünde kullanmadınız mı
Yok canım benim normal zamanda da oluyor bitti saniyorum geliyorKızlar merhaba ben de fitil kullandım. Adetim bitti diye düşünerek. Ama fitilden sonra iki gün devam etti. Sizce acele mi ettim fitil kullanmak için
Ben sigara kullanıyorum ama günde bir iki tane. Mantar yoktu bende ama doktor yine de verdi anlamadımmantar sigara içerken oluyordu bende sigarayı bıraktığım an mantarda gidiverdi.
Bende korkuyorum ya akıntı rahim kanseri belirtisi yazıyor 22 yasındayımBenim olmadı kupkuruyum çok az arada bi beyaz akıntı o da bir damla geliyor kokusuz
Benim ki gyno max dı üç tane vardı içinde sizin akıntınız fazla mıydıExagyn 7 tane var içinde 1 hafta kullan yeterli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?