Vajinal mantar

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
25
Hanımlar merhaba doktorum mantar için fitil verdi fakat ben fitili içeriye ittirmiyorum girdikten sonra oldugu gibi bırakıyorum ve sanki erimiyorda içimde kalıyormuş hissine kapılıp korkuyorum kullananlar varsa rahatlatıcak birkaç cümleye ihtiyacım var sadece şimdiden hepinize teşekkür ederim

Canım bende aynı mantar var fitili ittiremiyorum zaten ne kadar ileri ittirirsem ittireyim akip gidiyor

Bende kullandım 1 hafta önce kız ittir parmağınla ne olacak bende tedirgin oldum başta ama baya içeriye doğru parmağımda girdi

Ay valla öyle ama bir türlü başaramıyorum tekrar deneyecegim insallah
Gece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldum birde sabah iç çamaşırında bembeyaz leke görürsen şaşırma için temizlenmiş olacak

Gece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldum birde sabah iç çamaşırında bembeyaz leke görürsen şaşırma için temizlenmiş olacak
Tamam cok teşekkür ediyorum o halde akıntımın olması da normal degil mi sabah

Hanımlar peki sizin fitil sen sonra akıntınız cok oldu mu benım çok akıntım oldu ya hala da olur vajinal hep ıslak

Kızlar merhaba ben de fitil kullandım. Adetim bitti diye düşünerek. Ama fitilden sonra iki gün devam etti. Sizce acele mi ettim fitil kullanmak için

Hanımlar peki sizin fitil sen sonra akıntınız cok oldu mu benım çok akıntım oldu ya hala da olur vajinal hep ıslak
Benim olmadı kupkuruyum çok az arada bi beyaz akıntı o da bir damla geliyor kokusuz

Kızlar merhaba ben de fitil kullandım. Adetim bitti diye düşünerek. Ama fitilden sonra iki gün devam etti. Sizce acele mi ettim fitil kullanmak için
Merhaba , doktorum bana adetliyken kullanmamamk söylemişti hijyen açısından sadece onun dısında problem olacagını ben çok düşünmüyorum tabii ne kadar bilirim bilinmez

mantar sigara içerken oluyordu bende sigarayı bıraktığım an mantarda gidiverdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…