- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Ben de öyle düşünüyorum canım ama insanın içine bir kurt düşmüyor değilYok canım benim normal zamanda da oluyor bitti saniyorum geliyor
Evet baya fazla akıntım var benim maalesefBenim ki gyno max dı üç tane vardı içinde sizin akıntınız fazla mıydı
ah keşke 2 tane ile kalmıyor o canavar gibi bir gün farkediyorsunki uyanır uyanmaz sigara içmeden kıpırdayamıyorsun o gün gelmeden bırakmak lazım benim bünyedi zayıf ağızdan aldığım sigara tırnaklarıma kadar döküyorBen sigara kullanıyorum ama günde bir iki tane. Mantar yoktu bende ama doktor yine de verdi anlamadım
Benim de cok akıntım var doktor bişey dedimi akıntı içinEvet baya fazla akıntım var benim maalesef
Valla her yazılana inanırsak 3 gün ömrümüz kalırBende korkuyorum ya akıntı rahim kanseri belirtisi yazıyor 22 yasındayım
Yaa bıraktın mı peki şimdi? Ben iki yıldır günde üç dört geçmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi kontrol edemezsem ben de gün boyu içebilirim herhaldeah keşke 2 tane ile kalmıyor o canavar gibi bir gün farkediyorsunki uyanır uyanmaz sigara içmeden kıpırdayamıyorsun o gün gelmeden bırakmak lazım benim bünyedi zayıf ağızdan aldığım sigara tırnaklarıma kadar döküyor
Geçmiş olsun düzelir düzenli kullanın amaEvet baya fazla akıntım var benim maalesef
champix kullananlar derneğinden oldum ilacı kullandığımdan beri sigara hiç aklıma gelmiyor yanımda bedava olduğu haldeYaa bıraktın mı peki şimdi? Ben iki yıldır günde üç dört geçmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi kontrol edemezsem ben de gün boyu içebilirim herhalde
Anladım bi sorun olacağını sanmıyorumDoktorum geçen ay yazdı ama adetime az kalmıştı belki gebelik oluşmuştur diye başka bir doktora sordum risk alma adeti bekle dedi
Çok teşekkür ediyorumAnladım bi sorun olacağını sanmıyorum
Rica ederim sağlıklı günleriniz olsunÇok teşekkür ediyorum
Benim de bir doktor söyledi cok akıntın var diye smear testı yaptı bişey cıkmadı acaba şimdi mi bişey olmaya başladı diye korkuyorumValla her yazılana inanırsak 3 gün ömrümüz kalırKorkmayın ben doktora yumurtalıklarım büyümüş mü diye gitmiştim o sırada alttan muayene ederken gördü akıntımı öylelikle yazdı bana da fitili yoksa benim aklıma gelmedi mantar olduğum bende 24 yaşındayım smear testi yapıyorlar akıntıdan örnek alıp kanser vs. Hpv gibi virüsler smear testinde belli olur
Tekrar yaptırabilirsin canım içinde bi şüphe varsa korunmasız ilişkiler çok tetikliyor bu durumu evlimisiniz bu aradaBenim de bir doktor söyledi cok akıntın var diye smear testı yaptı bişey cıkmadı acaba şimdi mi bişey olmaya başladı diye korkuyorum
EvetTekrar yaptırabilirsin canım içinde bi şüphe varsa korunmasız ilişkiler çok tetikliyor bu durumu evlimisiniz bu arada
Birde benim hep akıntım olurdu ve kokulu olurdu bildim bileli son zamanlar olan bişey değil aslında o yüzden bişey olsa smear da cıkardı değilmiTekrar yaptırabilirsin canım içinde bi şüphe varsa korunmasız ilişkiler çok tetikliyor bu durumu evlimisiniz bu arada
Tabiki sonuçlar negatif veya pozitif diye görünüyor kağıtta negatifse problem yokturBirde benim hep akıntım olurdu ve kokulu olurdu bildim bileli son zamanlar olan bişey değil aslında o yüzden bişey olsa smear da cıkardı değilmi
Cok şükür prof e de göstermiştim bilet yok deniştirTabiki sonuçlar negatif veya pozitif diye görünüyor kağıtta negatifse problem yoktur
Dediginiz gibi denedim ama bende sabah akıntı olmadı acaba yanlıs mı yaptımGece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldumbirde sabah iç çamaşırında bembeyaz leke görürsen şaşırma için temizlenmiş olacak
Canım özel olacak ama fitili ön taraftan kullanmadın mıDediginiz gibi denedim ama bende sabah akıntı olmadı acaba yanlıs mı yaptım
Canım özel olacak ama fitili ön taraftan kullanmadın mı
evet evet ön taraftan suan akıntım var ama sanki hala içimde varmıs erimemiş gibi tuhaf ahahCanım özel olacak ama fitili ön taraftan kullanmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?