Vajinal mantar

Ben sigara kullanıyorum ama günde bir iki tane. Mantar yoktu bende ama doktor yine de verdi anlamadım
ah keşke 2 tane ile kalmıyor o canavar gibi bir gün farkediyorsunki uyanır uyanmaz sigara içmeden kıpırdayamıyorsun o gün gelmeden bırakmak lazım benim bünyedi zayıf ağızdan aldığım sigara tırnaklarıma kadar döküyor

Bende korkuyorum ya akıntı rahim kanseri belirtisi yazıyor 22 yasındayım
Valla her yazılana inanırsak 3 gün ömrümüz kalır Korkmayın ben doktora yumurtalıklarım büyümüş mü diye gitmiştim o sırada alttan muayene ederken gördü akıntımı öylelikle yazdı bana da fitili yoksa benim aklıma gelmedi mantar olduğum bende 24 yaşındayım smear testi yapıyorlar akıntıdan örnek alıp kanser vs. Hpv gibi virüsler smear testinde belli olur

Yaa bıraktın mı peki şimdi? Ben iki yıldır günde üç dört geçmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi kontrol edemezsem ben de gün boyu içebilirim herhalde

Yaa bıraktın mı peki şimdi? Ben iki yıldır günde üç dört geçmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi kontrol edemezsem ben de gün boyu içebilirim herhalde
champix kullananlar derneğinden oldum ilacı kullandığımdan beri sigara hiç aklıma gelmiyor yanımda bedava olduğu halde

Benim de bir doktor söyledi cok akıntın var diye smear testı yaptı bişey cıkmadı acaba şimdi mi bişey olmaya başladı diye korkuyorum

Benim de bir doktor söyledi cok akıntın var diye smear testı yaptı bişey cıkmadı acaba şimdi mi bişey olmaya başladı diye korkuyorum
Tekrar yaptırabilirsin canım içinde bi şüphe varsa korunmasız ilişkiler çok tetikliyor bu durumu evlimisiniz bu arada

Tekrar yaptırabilirsin canım içinde bi şüphe varsa korunmasız ilişkiler çok tetikliyor bu durumu evlimisiniz bu arada
Birde benim hep akıntım olurdu ve kokulu olurdu bildim bileli son zamanlar olan bişey değil aslında o yüzden bişey olsa smear da cıkardı değilmi

Birde benim hep akıntım olurdu ve kokulu olurdu bildim bileli son zamanlar olan bişey değil aslında o yüzden bişey olsa smear da cıkardı değilmi
Tabiki sonuçlar negatif veya pozitif diye görünüyor kağıtta negatifse problem yoktur

Gece yatmadan dene Çünki daha etkili oluyor benim 3 günde geçti ne koku ne alıntı mis gibi oldum birde sabah iç çamaşırında bembeyaz leke görürsen şaşırma için temizlenmiş olacak
Dediginiz gibi denedim ama bende sabah akıntı olmadı acaba yanlıs mı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…