Evlenince öyle bi alışıyosun ki cnm :) çok normal geliyo artık :)
Iphone dan gönderildi
Konu evli-bekar değil aslında ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince öyle bi alışıyosun ki cnm :) çok normal geliyo artık :)
Iphone dan gönderildi
Konu evli-bekar değil aslında ya.Ben ağdaya gitmeyi de bu yüzden erteleyip iyi-kötü kendim yapıyorum hep.
![]()
Merhaba arkadaşlar, benimde bir sorum var. Yeni konu açmaya bile utanıyorum, o yüzden buraya yazmak istedim. Bende kaşıntı yok, ama baya akıntı var. Bazen akintilar hatta sivi degil daha katı oluyor. Bekar olduğum için doktora gitmekten çok çekiniyorum. Ve ara ara belim ağrıyor. Bazen geçiyor, sonra tekrar başlıyor ama alttan muayene etmek ister diye çok çekiniyorum doktordan. Banada tavsiye edebileceğiniz bir sey var mı?(( düzenli adet görüyorum
Cnm eğer süt kesiği gibi yada yoğurt parçaları gibiyse mantardır doktora git sor anlat sonucta doktor seni zorla o sandalyeye oturtmayacak değil mi :) evdeki çözümlere halledemeZsin
Iphone dan gönderildi
MerhabaKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.
Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18:
Tesekkür ederim, evet aynen yazdiginiz gibi süt kesigi gibi. Cok cekiniyorum ama baska carem yok galiba, ramazandan sonra gideyim ben :18:
Kızlar da haklı... Bekarken regl sancılarımdan dolayı doktora gitmiştim, 4 kere üst üste 'bakire misin bak alttan muayene edicem değilsen' diye sormuştu. En sonunda kadına bayağı sert çıkmıştım 'bakire olmasam söylerim ne diye ısrarla soruyosunuz' diye. Doktoruna göre değişiyo işte kızlar, korkmayın. Eğer muayene olmak istemiyosanız da zorla yapamaz ya, karşı çıkın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım evli olmayanları alttan muayene etmiyorlar.. En kisa zamanda git doktora
insallah gideceğim canım, teşekkür ederim cevap için. şu reglim bir gelsin geçsin de.![]()
bu aralar bende bu dertten muzdaribim.
gece demeden,gündüz demeden hep kaşınıyordu.şimdilik geçti.ben aşırı sıcak suyla yıkıyordum ve bir krem vardı (ismini unuttum) onu sürdüm 1 gün içinde geçti çok şükür.işin garip tarafı yıkarken affedersiniz ama benden beyaz orta boy peynir gibi birşey geliyordu ve her yıkamada geliyor bu.mantarmış meğer.şuanlık aşırı kaşıntı yok.artık sıcak su mu iyi geldi yoksa krem mi bilemiycem.sizde doktora gidin.biraz tedavi yazsın size.geçer inşallah.![]()
MerhabaKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.
Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18: