VAJİNAL MANTARR!!!

Merhaba, bağışıklık güçlendirici takviye tam olarak ne kullandınız. Solgar betaglucan yazmışsınız ama netten baktım içinde maya olduğu yazıyor onun için bir sormak istedim.

merhaba
Evet betaglucan kullandım. Tabi ilk etapta değil önce diet yaptım. En az 1 ay diet yaptım. şikayetlerim azalmaya başlayınca takviyelere geçtim. Probiyotik olsun bağışıklık güçlendirici olsun. İlk etapta alınmadı dediğiniz gibi içinde maya var besleyebilir mantarı. Ama mantar gücünü kaybedince probiyotik ve bağışıklık güçlendirici almanızda sıkıntı yok. O yüzden ilk etapta probiyotkte kullanmak sıkıntı o da mantarı besliyor o sebepten mantar zayıflayınca şikayetle azalınca kullanmak..
azalması da diyetle mümkün..

Borik asiti araştırın, istanbuldaki acet eczanesi ovül olarak satıyor. Keşfedenden yapandan allah razı olsun. 1 sene uğraştım bu mantarla.

baya önce yazmıssınız ama mixovul fitilde kullanabilirsiniz benim bu birde baska bi fitil daha vardı adı aklımda değil 3 günde geçmişti. en son cara hala suan devam ediyorsa borik asiti bi araştırın derim

baya önce yazmıssınız ama mixovul fitilde kullanabilirsiniz benim bu birde baska bi fitil daha vardı adı aklımda değil 3 günde geçmişti. en son cara hala suan devam ediyorsa borik asiti bi araştırın derim
istanbulda yasıyorsanız fatih eczanesiydi yanlıs bilmiyosam orası satıyor kendi hazırlayıp. baska sehire kargoda yapıyolar galiba

O fitilleri kullanın. Pamuklu iç çamaşırı giymeden önce ütüleyip giyin. Asla nemli kalmasın fön makinesi ile kurutun. Bende de vardı bu illet spora başladığımda havuzdan kaptım. 1 sene çektim bu laneti kaç doktora gittim hepsinin ilacını kullandım geçiyordu 1 hafta sonra yine başkıyordu ama en son aile hekiminin yazdıklarıyla kurtuldum. Ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_4206.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 116
merhaba candimax sizde yan etki yaptı mı bulantı kusma gibi ? lütfen cevap verirseniz cok sevinirim

`