- 24 Temmuz 2025
- 63
- 24
- 3
- Konu Sahibi neyazsamki
-
Yumurtlama lekesi olabilirMerhabalar, 3 aydır gebelik düşünüyorum. Bugün de 17. Günüm yumurtlamanın son günü diyebilirim. Kadın doğuma gittim vajinal muane oldum artı smear testi yapıldı ve sonrasında kahverengi lekelenmeyle karşılaştım muane sonrası normal bir durum mu acaba?
Muaneden kaynaklı olamaz mıYumurtlama lekesi olabilir
Yumurtlama kaynaklı da olabilir vajinal tahriş kaynaklı da olabilir korkulacak durum değil merak etmeyinMerhabalar, 3 aydır gebelik düşünüyorum. Bugün de 17. Günüm yumurtlamanın son günü diyebilirim. Kadın doğuma gittim vajinal muane oldum artı smear testi yapıldı ve sonrasında kahverengi lekelenmeyle karşılaştım muane sonrası normal bir durum mu acaba?
Teşekkür ederimmmYumurtlama kaynaklı da olabilir vajinal tahriş kaynaklı da olabilir korkulacak durum değil merak etmeyin
Smear testi sonrası kanama lekelenme normal ama bi sonraki güne kalmazMerhabalar, 3 aydır gebelik düşünüyorum. Bugün de 17. Günüm yumurtlamanın son günü diyebilirim. Kadın doğuma gittim vajinal muane oldum artı smear testi yapıldı ve sonrasında kahverengi lekelenmeyle karşılaştım muane sonrası normal bir durum mu acaba?
Evet vajinal muayene sonrası normalMerhabalar, 3 aydır gebelik düşünüyorum. Bugün de 17. Günüm yumurtlamanın son günü diyebilirim. Kadın doğuma gittim vajinal muane oldum artı smear testi yapıldı ve sonrasında kahverengi lekelenmeyle karşılaştım muane sonrası normal bir durum mu acaba?
Canınız mı sıkıldı acaba? Dikkat etmedim otomatik klavyeden ötürü bu kadar irdelemenize gerek yok. Soru sordum ve rencide edici bir şekilde yorumunuza inanın ihtiyacım yok. Çocukca hareketler gerçekten komik oluyorsunuz:) iyi geceler, iyi uykular dilerimSmeari doğru yazıp muayeneyi muane diye yazmayı nasıl başardınız
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Evet vajinal muayene sonrası normal
Teşekkür ederim:)Smear testi sonrası kanama lekelenme normal ama bi sonraki güne kalmaz
Random atan birinin de bunu yazabilmesi ayrı bir ironiSmeari doğru yazıp muayeneyi muane diye yazmayı nasıl başardınız
Bana da oldu regl olcam sandım sonra baktım olmadım daMerhabalar, 3 aydır gebelik düşünüyorum. Bugün de 17. Günüm yumurtlamanın son günü diyebilirim. Kadın doğuma gittim vajinal muane oldum artı smear testi yapıldı ve sonrasında kahverengi lekelenmeyle karşılaştım muane sonrası normal bir durum mu acaba?
Anlık bir şoka uğruyorsun falanBana da oldu regl olcam sandım sonra baktım olmadım da
Şükür devamı gelmedi ama cidden ani kasılmalardan ötürü normalmiş yaGeçen bana da oldu o çok kurcaladı sonra kahverengi kanama geldi bi gün boyunca kurcalayınca oluyor yanı korkmayın
yok canım korkma bende de kist var çok kurcalayınca doktor ben de aynı şekilde kahverengi kanamaya karşılaştım korktum hattaŞükür devamı gelmedi ama cidden ani kasılmalardan ötürü normalmiş ya
Ay aman Allah korusun insan ister istemez korkuyor tabiTamam
yok canım korkma bende de kist var çok kurcalayınca doktor ben de aynı şekilde kahverengi kanamaya karşılaştım korktum hattapatlattı mı ne yaptı diye
Evet içini rahat tut o yüzdenAy aman Allah korusun insan ister istemez korkuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?