Vajinal muayene

Benimki de belirsizlikte. Yani daha dogrusu doktorum devlette oldugu icin planli sezeryan yasak. Son ana kadar dogumla alakali bir sey demiyor.
Ama ben sezeryanda kararliyim. Ozelde sezeryan olucam. Tahliller icin devam ediyorum devlete.
Ya ben özelde yapacağım ama doktorum ne dusunuyo bilmiyorum sordum çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem diyo aslında hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum ama ikisindende çok korkuyorum

O çatala yatmak çok utanç verici ama mecburen artık yatacağım ilk defa bu şekilde muayene olacağım ondan tedirgin oldum zaten

Kızlar benım gebelıgım cok yenı ama smdıden akşmda rahım darlıgı var demslerdı bana tedavyle hamıle kaldıgım ıcın ıkı yoldr hastanedeydım ofıs cekılırken rahım darlıgı oldugunu sylemıstı doktor. Smdı bu seklde nrmal dogum olrmu acaba o dogm yaklasnxa bu dedgnz muayeneylemı bellı olacak

Senin durumu tam bilmiyorum ama doğum şekli için 36. Haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyor ona göre belli oluyor ben hamileligimin başından beri soruyorum normal mı sezeryan mı diye muayene yapmadan bişey diyemem dedi doktor

Anladm cnm bnde dktra gdnce sorarm ama onn verecegı cevapta aynısır sanırım daha 7. Haftadaym cunku cok yenı. Nyse fazla dşnmeym smdıden strese grmeym en ıyısı allah nasıp ederse o gunlere geldgnde sorstrurum artık

Ya ben özelde yapacağım ama doktorum ne dusunuyo bilmiyorum sordum çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem diyo aslında hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum ama ikisindende çok korkuyorum

Ben sezeryandan korkmuyorum da beni delirten bu belirsizlik.

adam baba olucak benim.cektiklerime bak hayır neden herşey kadınlarda erkek kısmı bir sünnet bir asker başka nesi var bunlarin
Ama yinede annelik duygusu sadece bize özel babalık duygusundan daha derin ve daha kutsal zaten kocacima diyorum doğumdan sonra sen bakacaksın diye seve seve diyo hamilelik herşeye rağmen çok güzel canım kocacima her gece ben uyanınca uyanıp benimle ilgileniyo yataktan kalkmama üzerimi giyinmeme yardımcı oluyor çorap ve ayakkabilarimi bile giydiriyor hakkını odeyemem

Ee yapsın bir zahmet tabiki hem bütün ceremesini çek karnında taşı stresini yaaa doğur bide çocuğa bakmasın oldu başka canım derler o adama sende onu baba yapıyorsun el üstünde tutması lazim

Ee yapsın bir zahmet tabiki hem bütün ceremesini çek karnında taşı stresini yaaa doğur bide çocuğa bakmasın oldu başka canım derler o adama sende onu baba yapıyorsun el üstünde tutması lazim
Ya bide kilo alan biziz 9 ay taşıyan biziz yorulan uykusuz kalan biziz sonuç ne bebiş babasına benzesin

Bildiğim kadarıyla rahim darlığıyla alakalı bişey değil Doğum. Çatına bakacak dr. Nasıl bişey bilmiyorum ama burda kaç kişi okuduysam dr u çatın dar demiş. Bende bu foruma fitine kadar çatı darlığı diye bişey duymamıştım

Walla bnde emın deglm ama belkıde benm dedgm seyle aynı sey olablr rahım agzı dar demstı bana dktr rahım agzndan cıkacagı ıcın bebek belkı alakası olablr :) bekleyıp gorucez artık hayrlısı allahtan saglkla hayırla olsn

Sağlıklıda gelsin bebişler nasıl olsa bi şekil çıkıyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…