Vajinal muayene

Ben çatı muayenesi oldum canım hiç acımadı. Korkulcak bşy değil yani asla. Hatta bu Cuma tekrar yapıcam dedi doktor , ikinci kez yani. Bebek kanalda olduğu için ara ara kontrol gerekiyomuş böyle.

Parmagni kuru kuru ittirirse acir bence yaa bari dr lar jel fln surse bari. Bide iliskide zorlanan bu muayenede de zorlanir mi? Benm ilski basinda hep kasilma ve yanma oluyo sonradan normale donuyo demekki benm gunum geldiginde acicak diyorum...

Çatı muayenesi oldum acı hissettim kendimi kastim çok doktor zorladı eliyle biraz dün kahverengi leke geldi durdu normalmis

Parmagni kuru kuru ittirirse acir bence yaa bari dr lar jel fln surse bari. Bide iliskide zorlanan bu muayenede de zorlanir mi? Benm ilski basinda hep kasilma ve yanma oluyo sonradan normale donuyo demekki benm gunum geldiginde acicak diyorum...
Jel sürüyor canım ama yinede insan kendini kötü hissediyor acı hissettim ben ama kısa sürüyor

Korkutmak gibi olmasin ama benimki cok kotu gecmisti ya cok siktim o an kendimi ama eldivenle kuru kuru zorladi cok canim acimisti neden ellerine vaginal muayenede proba surulen kayganlastiricidan surmezlerki

33.haftamdayim o kadar cok vajinal muayene oldum ki (en basindan bu zamana kadar )
Ortu oluyor tabiki bacaklarini ortuyorlar
Sirf islem yapilacak bolge acik kaliyor yani.
Genelde o bacaklarini actigin alete geciyosun .

Sen cati muayenesi diyorsun sanki :)
Cati muayenesi olmadim,ama aciyor diyorlar.
O kadar cok aci cektim ki bu hamilelikte
Ne cati muayenesinden korkuyorum ne de normal dogumdan.

Korkutmak gibi olmasin ama benimki cok kotu gecmisti ya cok siktim o an kendimi ama eldivenle kuru kuru zorladi cok canim acimisti neden ellerine vaginal muayenede proba surulen kayganlastiricidan surmezlerki
canım bi daha başına gelirse uyar ne demek jel sürmedi. Ben onlarca kez muane oldum erken Doğum riskinden dolayı. Her defasında bol jel sürüyordu bi sıkıntı olmasın diye

canım bi daha başına gelirse uyar ne demek jel sürmedi. Ben onlarca kez muane oldum erken Doğum riskinden dolayı. Her defasında bol jel sürüyordu bi sıkıntı olmasın diye
Ilk cati muayenemdi bilgim yoktu simdi olsa uyaririm.suyum gelmisti gece gittik hastaneye 20li yaslarda bir hemsireydi yada asistan geldi o beyaz eldivenli eliyle kuru kuru ittiriyo o iki parmagini nasil canim yandi anlatamam.simdi olsa mutlaka soylerim.cok dusuncesizler ve bunu yapan hastanede ozel cok buyuk bir universite hastanesinde calisan biri.

Kızlar vajinal muayeneden sonra kanama oldu mu sizde ? İki gündür kanamam var leke şeklinde değil bi tık fazla geliyo, doktora gitsem mi kararsızım. 1 şubatta kürtaj oldum mart ayında korunmadım test istedi doktorum beta 4.25 çıktı doktora tekrar gitmem gerekir mi ? Ya da testi tekrarlamam gerekir mi ? Bat a 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…