Vajinal muayene

Akedemis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
46
6
1
29
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce doktora gittim gebeligim için duvarımda çok kalinlasma var ama daha kese gorunmedi doktor bir hafta sonra kesen olusur dedi yarin yine gidicem bu sefer keseyi gorebilicez yanliz alttan muayene ediceni söyledi bi sakıncası varmı diye sordugumda hayır dedi ne bebege nede anneye hicbir zararı yok ama biraz tedirginim sizce normal biseymi mu muayene

Olan çok insan var ben ilk hamileliğimde olmadım çünkü gittiğimde kesem ve bebek gözükmüştü 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gitmiştik
Şimdişimdi ben de senin gibi üç 4 haftalık hamileyim karından kesem gözükmüyor
Ama ama biraz daha beklemeye taraftrıyım iki günde bir kan testi yaptırdım
Şu şu an değerler normal gözüküyor değerlerin kaç biliyor musun

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce doktora gittim gebeligim için duvarımda çok kalinlasma var ama daha kese gorunmedi doktor bir hafta sonra kesen olusur dedi yarin yine gidicem bu sefer keseyi gorebilicez yanliz alttan muayene ediceni söyledi bi sakıncası varmı diye sordugumda hayır dedi ne bebege nede anneye hicbir zararı yok ama biraz tedirginim sizce normal biseymi mu muayene
vajinal muayenede sorun oluşacak olsa dr bakmaz. yurt dışında sürekli muayeneler vajinadan yapılır. cinsel hayat sorun yaratmıyorsa vajinal muayene mi sorun yaratacak ?

Doktor buna normal diyor canim niye teredduttesin hala. Zarari olsa boyle bi uygulama yapilir mi? Vajinal ultrasonda gerek rahim sorunları gerek bebek ve bebekle ilgili sorunlar çok daha net ve erken gorulur. Ayrica kesenin olusumu kalp atışının alinmasi vajinalde daha erkendir. Korkma zarari yok faydasi var dusuge vs sebepte olmaz

Doktor buna normal diyor canim niye teredduttesin hala. Zarari olsa boyle bi uygulama yapilir mi? Vajinal ultrasonda gerek rahim sorunları gerek bebek ve bebekle ilgili sorunlar çok daha net ve erken gorulur. Ayrica kesenin olusumu kalp atışının alinmasi vajinalde daha erkendir. Korkma zarari yok faydasi var dusuge vs sebepte olmaz

Aslinda korkmuyorum kafamada takmıyorum doktor zaten böyle bir risk almaz ama iste ilk gebeliğim ya ister istemez düşünüyo insan çok tesekkur ederim beni rahatlattigin için😊

Olan çok insan var ben ilk hamileliğimde olmadım çünkü gittiğimde kesem ve bebek gözükmüştü 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gitmiştik
Şimdişimdi ben de senin gibi üç 4 haftalık hamileyim karından kesem gözükmüyor
Ama ama biraz daha beklemeye taraftrıyım iki günde bir kan testi yaptırdım
Şu şu an değerler normal gözüküyor

En son yaptirdigimda 253 cikmisti 1 hafta sonra doktora gittim yükselmistir heralde doktor kesen gorunur dedi bir hafta sonra yarin gidip görücez iste

Aslinda korkmuyorum kafamada takmıyorum doktor zaten böyle bir risk almaz ama iste ilk gebeliğim ya ister istemez düşünüyo insan çok tesekkur ederim beni rahatlattigin için😊
Annelik boyle bisey herhalde daha kucagina almadan başlıyor korkular endişeler

Bende goremıyorum daha tahmını bikaç haftam var doktorum önermedi bende beklıyorum

Evet aynen öyle endişe korku heyecan bir arada😊muayenemi oldum cok sukur kese gorundu 3 mart tekrar gidicem bebegi gorebiliriz dedi 😊allahim isteyen herkeze versin en kisa zamanda🤲

Herseferinde unutuyorum doktora sormaya nedense heyecandan ya elim ayagim tutuluyo normlde en son adetimle hesaplayinca 6 haftalik gorunuyo doktorunda hesaplamasina gore 12 ekimde dogum olucak yani 1 aylik

Back
X