Doğuma Hazırlık vajinal muayene..........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya bende hamile kalmadan bebiş için gitmiştim doktor vajinadan makineyle bakmıştı rahim ve yumurtalıklarıma bide akıntım varmı diye bi maşayla açıp bakmıştı açıkcası hiç acı falan duymamıştım inşallah yine aynı olur cumartesi çatı muayenem var ve açıkcası sezeryanda istemiyorum bi sürü dikiş narkoz falan ama normalden de korkuyorum offf artık bitsin istiyorum bu gerginlik falan çok sıkıldım

bana dün yapıldı doğumhanede ebelerle yaptı doktor vazelin sürdü hiç acımadı sadece biraz baskı hissediyorsunuz arkada kemik var dedi doktor biraz tereddütlüyüm kilosundan dolayı normal doğum için dedi 3,880 çıktı 200-300 gr hata payı var dedi. 1 cm. açılma ve yumuşama var çıkış rahat ama falan dedi. perşembe yatıcaz suni sancıyla doğum yaptırcakmış doktorum 39+5 oluyorum o gün

canım suni sancı ile nasıl oluyor ya? hep merak etmişimdir. sancı yokken gidiyosun sancı verdiklerinde açılmalar başlıyomu? ya açılma olmazsa? boşunamı çekmiş olucaz o sancıyı??????? bende normal yapıcam çünkü nasipse. başlıcağıda yok doğumun....

misivam serumla veriolar onu kendi sancıların yoksa çok zor oluomuş ama kendi sancıların varsa dogumu hızlandırmak için ii bişi hiç merak etme bence merak edilcek bi yanı oldugunu düşünmüorum yaw onceden suni sancımı varmış millet nası dogururodu çatır çatır yenı yenı adetler çıkıo arkadaş yaw

ya hala dogurmadım :19: kayınvalıdem de bugun dıyor kızım sen bu gıdısle sezeryan olcan dıye :( sunı sancı verılcek 8ınde. hıc tık yok nabıcam bılmıyorum. moralım bozuldu olumlu olmaya calısıyorum ama :25:

ya hala dogurmadım :19: Kayınvalıdem de bugun dıyor kızım sen bu gıdısle sezeryan olcan dıye :( sunı sancı verılcek 8ınde. Hıc tık yok nabıcam bılmıyorum. Moralım bozuldu olumlu olmaya calısıyorum ama :25:

bozma moralini allah sağlık versin herşey geçer bebeğinin cinsiyeti nedir?

canım suni sancı ile nasıl oluyor ya? hep merak etmişimdir. sancı yokken gidiyosun sancı verdiklerinde açılmalar başlıyomu? ya açılma olmazsa? boşunamı çekmiş olucaz o sancıyı??????? bende normal yapıcam çünkü nasipse. başlıcağıda yok doğumun....

canım bende arkadaşımdan biliyorum onun açılması yoktu günü geçmişti bebek aşağı inmedi açılmasıda olmadı mecburen sezeryana aldılar. serumla veriliyo benim açılmam var yumuşamada var ama sancım yok ve bebek çok kilo alıyo şeker testi yaptırdı tekrar doktor bişi de çıkmadı suyumda biraz fazlaymış artık alalım dedi doktor 40 doldurmasını beklememize gerek yok dedi zaten ben çok ağırlaştım yürüyemiyorum yatamıyorum.

canım bende arkadaşımdan biliyorum onun açılması yoktu günü geçmişti bebek aşağı inmedi açılmasıda olmadı mecburen sezeryana aldılar. serumla veriliyo benim açılmam var yumuşamada var ama sancım yok ve bebek çok kilo alıyo şeker testi yaptırdı tekrar doktor bişi de çıkmadı suyumda biraz fazlaymış artık alalım dedi doktor 40 doldurmasını beklememize gerek yok dedi zaten ben çok ağırlaştım yürüyemiyorum yatamıyorum.

Ya bende de sancı ve yumusama var ama acılma yok. 1 cm olsa barı de carsamba gunu acılma kolay olsa. Sımdıden tedırgın olmaya basladım acaba sezeryan mı olurum. Allahım normal sancımı ver nolur :(

zederdi ben de normal istiyordum nasip olmadı ama inan önemli olan bebeğini kucağına alman sezeryan da gayet iyi ama normal olsun diye içinde uhde kalmıyor gerçekten doğum öncesi öyle sanıyorsun ama bebeği kucağıına alınca aman normaldi sezeryandi oldu bitti ya diyosun ben normal yapanların odasında yattım yer yoktu onlardan hiç bir farkım yoktu inan bebeğimi de onlar gibi hemen emzirdim normalde kısa sürede çok acı çekiyosun sezeryanda uzun sürede az az acı çekiyopsun ve ilk gün hiç bişey yok ikinci gün gaz sancısı oluyor ki oda normal doğum sanıcısnıon binde biri değildir heralde

kız :49: acılma olmazmı acaba carsambaya kadar ne yapmam lazım acılması ıcın yahu :44:

Kendini sıkıntıya sokma öncelikle sen suni sancıya kadar herşeyi deniyeceksin işte anne olmak derler ya şuan seninkide bu bence inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle valla nasıl açılma olur bilemiycem başka türlü ama dua ederim sana :)

Bende yaklaşık 2 hafta önce zorunlu sezeryan oldum, 40 haftayı doldurduğum halde bebek aşağı inmediği için dr önce suni sancı verdi bende hiç açılma olmadı bu yüzden hiç ağrı hissetmedim, dr muayene etti hiç açılma yok sancı yok dedi ve beni sezeryana aldı, iyikide öyle olmuş bebeğim iki omuzundan kordona dolanmış askı gibi o yüzden bebek aşağı inememiş kanla girememiş.......
o yüzden herşeyin hayrlısı olsun diye dua etmek lazım...........

Back
X