birde vajinal muayene düşük yapmana neden olmaz.Ama doktor bir tane ilaç verdi demiştin ne tür bir ilaç onu kullandınmı
olemi diosun cnm ya ama burda okudum baya vajinal muayene sonrasi kanamsi olup dusuk yasayanlari.evet o kadar eminki doktor daha adetim 1 gun gecmis hamilelik yok dio.evet hap verdi ama adet sokturucu..
vajinal muayene ya da vajinal usg düşüğe filan sebep olmaz bilip bilmeden sallamayalım lütfen..
birincisi burada herkes tecrubelerine dayanarak paylasim yapior bende yasadifgim bi olayi anlatiorum ve birlikte bilmediklerimizi ve dikkatli olmamiz gereken herseyi ogrenioruz.o yuzden saygi ve gorgu cercevesinde olsak iiolur.
ikinciside kizlar ya bende ondan supheleneiorum ve kesin dusuruorum tekrar hamile kalan arkadaslaarada allah saglicakla almak nasip etsin kucaklarina bebislerini.darisi bizim basimiza
ben de hasta muayenelerine ve hocalarımızdan anlattıklarıma dayanarak konuşuyorum.
saygısızlık ve görgüsüzlük ne alaka anlayamadım ayrıca
Danıştığım tüm doktorlar vajinal muayenenin düşüğe sebep vermediğini söylüyorlar. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım benden bu hafta sonu için özellikle vajinal muayene istediler hatta arkadaşıma 3 ay boyunca vajinal muayene yaptılar. Muayene düşüğe sebep olacak olsa cinsel ilişkiyide yasaklamalılardı bence. Nihayetinde vajinal muayene olunan cihaz afedersiniz ama erkek organından çok mu daha büyük?
olabilir dedigim gibi herkesin yapisi farklidir benim adetim daha bir gun gectigi icin olabilir tabiki ben erken donemlden bahsediorum 2 3 aylik cocuk tamamen yerlesmis o zaman tabiki bisi olmaz ben sali gun doktordaydim ve doktordan gelir gelmez hemen kanamam oldu ve bundan supheleniorum dogall olarak daha adetim 1 gun gecmisti ben erken donemden bahsediorum cnm.ya tam yerlesmediyse olabilir olmaz olmaz diye bisi yokki
düşük tehlikesi olan gebelikler için hepsi sakıncalıdır sonuçta benim 2. gittiğim doktorda bunu söyledi ben sordum muayeneden dolayı olabilirmi diye o da seni ilk ben görmediğim için tam kesin konuşamam ama riskli bir gebeliktiyse tabi muayenede onu tetiklemiştir dedi.birçok anne adayının ilk 3 ay gibi kritik dönemde eşiyle öyle eskisi gibi beraber olduğunuda sanmıyorum onla kıyaslamak saçma bence..
düşük tehlikesi olan gebelikler için hepsi sakıncalıdır sonuçta benim 2. gittiğim doktorda bunu söyledi ben sordum muayeneden dolayı olabilirmi diye o da seni ilk ben görmediğim için tam kesin konuşamam ama riskli bir gebeliktiyse tabi muayenede onu tetiklemiştir dedi.birçok anne adayının ilk 3 ay gibi kritik dönemde eşiyle öyle eskisi gibi beraber olduğunuda sanmıyorum onla kıyaslamak saçma bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?