vajinal muayeneden sonra düsük yasayanlarr....

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
kizlar ben adetimden 2 gun once test yaptim pozitif dun doktora gittim adetim 1 gun gecmis oluo dun icin.ve test negatif cikti yurtdisinda yasadigim icin kan testi yapmadilar.yok dediler vajinal muayeneden bakti onda da yok dedi.ama daha cok kucuk olabilir yani kese icin goremezki.sonra doktordan cikip eve gelince cok agrim oldu gelip giden sancilarim ve aksamina da adet oldum su an az kanamam ama korkuorum acaba dusukmu oluo

daha önceleri de adet sancın oluyormuydu yoksa ilk defamı bu kadar ağrı çekiyorsun.Ben düşük yaparken ağrıdan duvarları yumruklamıştım çok şiddetliydi 7 haftalıktı benimki. Yaklaşık 1.5 saat sürdü ağrım ve düşüğü yapmamla birden azaldı.

birde vajinal muayene düşük yapmana neden olmaz.Ama doktor bir tane ilaç verdi demiştin ne tür bir ilaç onu kullandınmı

Son düzenleme:
birde vajinal muayene düşük yapmana neden olmaz.Ama doktor bir tane ilaç verdi demiştin ne tür bir ilaç onu kullandınmı

olemi diosun cnm ya ama burda okudum baya vajinal muayene sonrasi kanamsi olup dusuk yasayanlari.evet o kadar eminki doktor daha adetim 1 gun gecmis hamilelik yok dio.evet hap verdi ama adet sokturucu..

olemi diosun cnm ya ama burda okudum baya vajinal muayene sonrasi kanamsi olup dusuk yasayanlari.evet o kadar eminki doktor daha adetim 1 gun gecmis hamilelik yok dio.evet hap verdi ama adet sokturucu..

inşallah düşük değildir canım hayırlısı artık düşüksede kafana takmamaya çalış adetin biter bitmez başka bir doktora kontrole git.

canım tabiki vajinal muayne düşüğe sebep olurr doktorlar bile aman tehlikeye atmayalım die alttan bakmıyor ama bazılarının umrunda değil bakıyorlar dikkatli olmak lazım

benim ilk bebeğim 6 haftalıkken düştü. hafif lekelenme tarzında kanamam oldu. sonra hastaneye gittik apar topar vajinal muayene yaptılar 1 hafta sonra bebek düştü eğer kan sonucun negatif çıktıysa korkma zaten hamile degilmişsin. zaten adet günün geçinde bebek 5 haftalık oluyor buda vajinal muayenede çok net belli olacak duruma geliyor. umudunu yitirme Allah yardımcın olsun. Arkadaşında dediği gibi resmen doğum sancısı çektim ben ağrıdan uyuyamadım 1 hafta çektim ben üzülme umudunu kaybetme ben 2. hamileliğimi yaşıyorum bebişim 12 haftalık oldu zaten doğa mükemmelliyetçi eğer bebek mükemmel değilse bozuksa gebelik düşüyor. hiç üzülme Allah eli ayağı sağlıklı bebekler nasip etsin tüm annelere

ben 5 haftalık düşük yaptım benim gittiğim doktorda vajinadan baktı keseyi gördü sonra ben eve gelince lekelenme oldu 2 gün sonrada düşük yaptım ben ona bağlıyorum sebebini ve çevremdeki herkeste öyle dedi hatta ablamlar baya kızmıştı niye baktırdın diye ama bende garip olan ben düşük yaparken pek agrı çekmedim arasıra olan adet sancılarının yanında hiçti yani,benim taksideyken düşmüş zaten eve geldiğimde parça vardı pedde,sendende parça geldimi ?ben şuanda hamileyim büyük ihtimalle 5 gün önce testte silik çizgi çıkmıştı bugn adet günümdü olmadım bida testte yapmadım doktorada gitmedim 6 7 haftalık olmadan gitmiycem doktora gittimmi kalp atışını duymak istiyorum hep acele ediyoruz sonra üzülen biz oluyoruz :S

Son düzenleme:
vajinal muayene ya da vajinal usg düşüğe filan sebep olmaz bilip bilmeden sallamayalım lütfen..

vajinal muayene ya da vajinal usg düşüğe filan sebep olmaz bilip bilmeden sallamayalım lütfen..

birincisi burada herkes tecrubelerine dayanarak paylasim yapior bende yasadifgim bi olayi anlatiorum ve birlikte bilmediklerimizi ve dikkatli olmamiz gereken herseyi ogrenioruz.o yuzden saygi ve gorgu cercevesinde olsak iiolur.

ikinciside kizlar ya bende ondan supheleneiorum ve kesin dusuruorum tekrar hamile kalan arkadaslaarada allah saglicakla almak nasip etsin kucaklarina bebislerini.darisi bizim basimiza

ben de hasta muayenelerine ve hocalarımızdan anlattıklarıma dayanarak konuşuyorum.
saygısızlık ve görgüsüzlük ne alaka anlayamadım ayrıca

ben de hasta muayenelerine ve hocalarımızdan anlattıklarıma dayanarak konuşuyorum.
saygısızlık ve görgüsüzlük ne alaka anlayamadım ayrıca

herkesin rahim yapisi farklidir cnm bazisinin onde bazisinin geride olabilir.klinik olarak kanitlanmamis bisi dusmemesi kesin bisi yok yani sallamamak ya da sallamak ne alaka o zaman

Danıştığım tüm doktorlar vajinal muayenenin düşüğe sebep vermediğini söylüyorlar. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım benden bu hafta sonu için özellikle vajinal muayene istediler hatta arkadaşıma 3 ay boyunca vajinal muayene yaptılar. Muayene düşüğe sebep olacak olsa cinsel ilişkiyide yasaklamalılardı bence. Nihayetinde vajinal muayene olunan cihaz afedersiniz ama erkek organından çok mu daha büyük?

olabilir dedigim gibi herkesin yapisi farklidir benim adetim daha bir gun gectigi icin olabilir tabiki ben erken donemlden bahsediorum 2 3 aylik cocuk tamamen yerlesmis o zaman tabiki bisi olmaz ben sali gun doktordaydim ve doktordan gelir gelmez hemen kanamam oldu ve bundan supheleniorum dogall olarak daha adetim 1 gun gecmisti ben erken donemden bahsediorum cnm.ya tam yerlesmediyse olabilir olmaz olmaz diye bisi yokki

Kimyasal gebelikte yaşamış olabilirsin. İlk denememde adetten 3 gün önce idrarda pozitifi gördüm çok sevindim ama sonra negatife döndü kimyasal gebelikti. O yüzden doktorlar adet gecikmesinden önce test yaptırmayın sonra üzülebilirsin kimyasal gebelik olabilir diyorlar.

düşük tehlikesi olan gebelikler için hepsi sakıncalıdır sonuçta benim 2. gittiğim doktorda bunu söyledi ben sordum muayeneden dolayı olabilirmi diye o da seni ilk ben görmediğim için tam kesin konuşamam ama riskli bir gebeliktiyse tabi muayenede onu tetiklemiştir dedi.birçok anne adayının ilk 3 ay gibi kritik dönemde eşiyle öyle eskisi gibi beraber olduğunuda sanmıyorum onla kıyaslamak saçma bence..

sonuna kadar hak veriorum cnm sana...

benim şöyle oldu kahverengi lekeler gelmeye başladı 2-3 gün sonrasında doktora gittim.Doktor vajınal olarak baktı bebeğin kalbi atıyor iyi su an dedi.Lekelenmeler devam etti 3-4 gün sonrasında kanamayla düştü.Bebek sağlıklıysa ne olursa olsun tutunmaya devam ediyor sağlıksız olanlar eleniyor.Vajınal muayene gerekli bence çünkü dış gebelik olabilir ya da başka türlü bişey olabilir.Eğer problem varsa baktırmadığın sürece devam eder ve daha da sakıncalar doğurabilir.Bilemiyorum doktor değilim ama düşüncem bu yönde.Bende başta sorguladım düşüğe neden olabilrmi diye çok doktor değiştirdim o ara hepsi ayrı bişey söyledi.İlişkiye girdinizmi diye soran doktorlar oldu eşimle ilişkiye girmedim ama koca cihaz bana girdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…