• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal muayne

elvinnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
538
6
96
42
İstanbul
merhaba dr hanım 28 yaşında hiç doğum yapmamaış bir kadınım. evlendiğimiz ilk gece kanamam olmadı kızlık zarı esnek diye düşündük dr gitme ihtiyacı hiç hissetmedim bu sebebten ama vajinal muayne esnek bir zar olsa rahat olması lazım değilmi ?? eşimdeki bir sorundan dolayı çocuğumuz olmuyor önümüzdeki ay bahçeci kliniğinde tedaviye başlıyoruz ben bir kez başka bi hast vajinal muayne oldum spekulum canımı çok yaktı dr hanım takmadan bıraktı o tecrübemden dolayı şimdi çok korkuyorum spekulum takmadan muayne olmazmı belki çok saçma bu sorduğum ama korkumdan çocuk fikirni bile düşünemez oldum elimde değil
birde bunların plastik olanları varmış metal olan büyük ve çok soğuk ürkütücüydü
canımın yanmaması için ne yapmam lazım bi ilaç ,krem vs birşey önerin bana ne olur
ksmet olursa hastanede size muayne olmak istiyorum.
lütfen bana cesaret verici birşey söyleyin
çok yersiz ve bir dr gözüyle çok saçma belki bu konu ama elimde değil

canım benim spekulum ağrıtmaması lazım
büyük bir ihtimalle metal olduğu için yada
doktorun takmayı beceremediği için canını yakmış olabilir
hem artık metal olanını genellikle kullanmıyor doktorlar
plastik olanıda ağrıtmıyor yeterki kendini kasma
ben 2senedirli nerdeyse her ay vajinal muayane oluyorum
plastik spekulum takıyor doktorum hiç canım acımıyor
birde doktora gitmeden yarım saat önce kas gevişetici ilaç iç
çok faydası oluyormuş birde dediğim gibi kasma kendini

merhaba dr hanım 28 yaşında hiç doğum yapmamaış bir kadınım. evlendiğimiz ilk gece kanamam olmadı kızlık zarı esnek diye düşündük dr gitme ihtiyacı hiç hissetmedim bu sebebten ama vajinal muayne esnek bir zar olsa rahat olması lazım değilmi ?? eşimdeki bir sorundan dolayı çocuğumuz olmuyor önümüzdeki ay bahçeci kliniğinde tedaviye başlıyoruz ben bir kez başka bi hast vajinal muayne oldum spekulum canımı çok yaktı dr hanım takmadan bıraktı o tecrübemden dolayı şimdi çok korkuyorum spekulum takmadan muayne olmazmı belki çok saçma bu sorduğum ama korkumdan çocuk fikirni bile düşünemez oldum elimde değil
birde bunların plastik olanları varmış metal olan büyük ve çok soğuk ürkütücüydü
canımın yanmaması için ne yapmam lazım bi ilaç ,krem vs birşey önerin bana ne olur
ksmet olursa hastanede size muayne olmak istiyorum.
lütfen bana cesaret verici birşey söyleyin
çok yersiz ve bir dr gözüyle çok saçma belki bu konu ama elimde değil

merhaba, öncelikle korkularına hiç bir neden olmadığını tanıştığımızda anlayacaksın. spekülum muayenesi her kadın için zordur ama doktorun bu konudaki sabırlı yakşaımı çok önemlidir ve sana garanti veririrm ki sıkıntın olmaz. çocuk istemiyle başvuran hanımların her muayensi de spekulumla olmuyor, vajinal ultrasonlarla takip yapıyoruz. ne zaman gelmek istersen elinde şimdiye kadar yapılmış olan sana ve eşine ait tüm testlerle birlite gel lütfen. randevu için 02122300809dan ulaşabilirsin. saatler konusunda sıkıntın olursa da seni aramam için not ve telefon bırakırsın klinğe. görüşmek üzere, herşey gönlünce olsun

çok teşekkür ederim aytun hanım açıkcası ben hiç bir test yaptırmadım ultrasonla dr bakmıştı anormal bişey sölemedi adetlerim düzenlidir bir sorunmu yok rahatsızlığım yok çok şükür
bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyor. çarşamba günü saat 3 de mustafa bahçeci ile randevumuz var ben sizi tercih etmeyi düşünüyorum inş bu korkumu sayenizde atlatıcam

büşracım çok tşk ederim önerin için kesinlikle deniycem kas gevşeticiyi çünkü çok heycanlı bi insanım kendim kasıyorum elimde olmadan

çok teşekkür ederim aytun hanım açıkcası ben hiç bir test yaptırmadım ultrasonla dr bakmıştı anormal bişey sölemedi adetlerim düzenlidir bir sorunmu yok rahatsızlığım yok çok şükür
bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyor. çarşamba günü saat 3 de mustafa bahçeci ile randevumuz var ben sizi tercih etmeyi düşünüyorum inş bu korkumu sayenizde atlatıcam

büşracım çok tşk ederim önerin için kesinlikle deniycem kas gevşeticiyi çünkü çok heycanlı bi insanım kendim kasıyorum elimde olmadan

merhaba tekrar mustafa byden randevunuz varsa değişikliğe gerek yok zaten. ben saat beste klinikte oluyorum, öncesinde istanbul cerrahi hastanesindeyim. tanışmak isterseniz randevu saatinizi beşe çekebilirsiniz. görüşmek üzere diyelim

merhaba aytun hanım
bugün klinikteydim işimiz dolayısıyla randevuyu erteleyemedik
siz daha gelmemiştiniz sordum
burçak hanımla görüştük
çok tşk ederim yardımcı olduğunuz için

iyi günler aytun hanım benim sorum şu.ben kahramanmaraşta bir doktora gidiyorum klomen ve pregnly kullanıyorum iki aydır.ama doktorum bana hiç yumurtamın kaç mm olduğunu kaç tane olduğunu veya hangi tarafta olduğunu söylemiyor.bugüne kadar sadece 1 kez alttan muayane etti.genelde ultrasyonla bakıyor.beni hiç adetin 3.günü çağırmıyor acaba gitmem gerekir mi çünkü benim daha önce lh değerim yüksek çıkıyordu ve proklatinim yüksekti 2 ay parlodel kullandım düştü.şimdi ne yapmalıyım sizce

iyi günler aytun hanım benim sorum şu.ben kahramanmaraşta bir doktora gidiyorum klomen ve pregnly kullanıyorum iki aydır.ama doktorum bana hiç yumurtamın kaç mm olduğunu kaç tane olduğunu veya hangi tarafta olduğunu söylemiyor.bugüne kadar sadece 1 kez alttan muayane etti.genelde ultrasyonla bakıyor.beni hiç adetin 3.günü çağırmıyor acaba gitmem gerekir mi çünkü benim daha önce lh değerim yüksek çıkıyordu ve proklatinim yüksekti 2 ay parlodel kullandım düştü.şimdi ne yapmalıyım sizce

merhaba, durumunzla ilgili gelişmeleri merak ettiğinizi ve nasıl bir süreçte olduğunuzu doktorunuza sorun. ben tedavilere adetin 3. günü başlamayı tercih ederim. bazı doktorlarsa adetin5.günü klomene görmeden başlatıp bittikten 5 gün sonra çağırırlar. herkes inandığı ve tecrübe ettiği yolda ilerler. önemli olan sizin sorularınızın cevap bulabilmesidir. altan muayenenin bir şartı yotur şikayetiniz yok ise. prolaktin değerinizin düşmüş olması iyi haber. eğer bu yöntemle başarıya ulaşamaz iseniz daha üst tedavilere geçmek gerekecektir.

DÜn ılk muaynemı oldum bıraz canım yandı ama sanıyelık bır durumdu Çok ŞÜkÜr gÜzel geÇtı okadar korkulacak bırŞey deĞılmıŞ

Merhaba ben burayı yeni gördüm hemen soruma geçiyorum benim akıntı sorunum var yani yıllardır var,ve bu çok rahatsız edici olmaya başladı ve doktora gittim bakire olduğum için beni ultrasonla muayne etti yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi,muhtemelen mikrop kaptığımı söyledi ve bana Orsinid Fort 500mg ilacı verdi,sabah akşam tek toz tok karnına almamı söyledi fakat bu ilacı 3 gün aldıktan sonra regl oldum ve hapı bıraktım,,reglim bitince ki zaten 4 tane hap vardı 2 gün daha içtim ama bu sorun hala geçmedi,acaba ara verdiğim için mi oldu tekrar gitmelimiyim ki gitsemde bana söylediği kültür alırız ama zaten bakteriler olduğu için pek doğru sonuç alamayız demişti.Bu durumu evlendikten sonraya ertelemk istemiyorum acaba ilacın dozu mu az geldi?
ıyi çalışmalar

Merhaba ben burayı yeni gördüm hemen soruma geçiyorum benim akıntı sorunum var yani yıllardır var,ve bu çok rahatsız edici olmaya başladı ve doktora gittim bakire olduğum için beni ultrasonla muayne etti yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söyledi,muhtemelen mikrop kaptığımı söyledi ve bana Orsinid Fort 500mg ilacı verdi,sabah akşam tek toz tok karnına almamı söyledi fakat bu ilacı 3 gün aldıktan sonra regl oldum ve hapı bıraktım,,reglim bitince ki zaten 4 tane hap vardı 2 gün daha içtim ama bu sorun hala geçmedi,acaba ara verdiğim için mi oldu tekrar gitmelimiyim ki gitsemde bana söylediği kültür alırız ama zaten bakteriler olduğu için pek doğru sonuç alamayız demişti.Bu durumu evlendikten sonraya ertelemk istemiyorum acaba ilacın dozu mu az geldi?
İyi çalışmalar

selam, adet olduğunuzda kesmeseydiniz keşke ilacınızı. vajinal kültür bakire kızlardan da zarar vermeden alınır ve üreyen mikroorganizmaya göre antibiyotik tedavisi daha doğru olur. bence bir kez daha muayeneye gitmelisin erteleme.

selam, adet olduğunuzda kesmeseydiniz keşke ilacınızı. vajinal kültür bakire kızlardan da zarar vermeden alınır ve üreyen mikroorganizmaya göre antibiyotik tedavisi daha doğru olur. bence bir kez daha muayeneye gitmelisin erteleme.

Evet bu bilgiyi biliyorum fakat doktorum bilmiyor galiba kendisi bakire olduğun için dışarıdan kültür alsakta pek doğru sonuç vermez dedi,tekrar gideceğim belki aynı ilacı hiç bırakmadan tekrar içmemi söyler.Çok teşekkür ederim,gelişmeleri yazarım

Merhaba hocam dediğim gibi doktoruma tekrar gittim tedaviyi yarıda kestiğim için kızdı bana aynı ilacı tekrar yazdı ve Fungan 2 kapsül verdi 3 gün arayla içmemi söyledi rahatsızlığım enfeksiyon kapmakmış,ama çok heyecanlandım yine unuttum adet sancısı için ilaç isteyecektim genelde muscoril kullanıyorlar sizce almalı mıyım bu ilacı?düşük mg lı olması yeterli sanırım ya da sizin öneriniz?

Merhaba hocam dediğim gibi doktoruma tekrar gittim tedaviyi yarıda kestiğim için kızdı bana aynı ilacı tekrar yazdı ve Fungan 2 kapsül verdi 3 gün arayla içmemi söyledi rahatsızlığım enfeksiyon kapmakmış,ama çok heyecanlandım yine unuttum adet sancısı için ilaç isteyecektim genelde muscoril kullanıyorlar sizce almalı mıyım bu ilacı?düşük mg lı olması yeterli sanırım ya da sizin öneriniz?

adet sancıları için önerim eğer düzenli adet görüyor isen daha adetin başlamadan bir iki gün önceden ağrı kesici almaya başlamandır böylece daha bazı maddeler salınamadan durdurmuş olursun ağrılarını. ilaç ismi vermek doğru olmaz sana iyi gelen ağrı kesicilerden birini kullanabilirsin.

Back
X