vajinal muayne

ağrılı adet görmek rahim duvarının kalınlaşması ile alakalımı? benim karından ultrason muaynemde de ve geçen gün ki muaynemde farklı zamanlarda rahim duvarım çok klaın çıkıyor gebelik olabir dedi dr hanım ama ben pek ümitlenmek istemiyorum
aşırı kanamalı adet olmuyorum ama ilk br kaç gn ağrılı oluyorum rahim duvarım kalın çıktığı zaman adetime 12 gün vardı

ağrılı adet görmek rahim duvarının kalınlaşması ile alakalımı? benim karından ultrason muaynemde de ve geçen gün ki muaynemde farklı zamanlarda rahim duvarım çok klaın çıkıyor gebelik olabir dedi dr hanım ama ben pek ümitlenmek istemiyorum
aşırı kanamalı adet olmuyorum ama ilk br kaç gn ağrılı oluyorum rahim duvarım kalın çıktığı zaman adetime 12 gün vardı

selam gebelik olup olmadığını anlamak için adet gecikmenizi beklemek ve test yaptırmak lazım. ama bu kalınlık hep devam ediyorsa kanama miktarlarınız çok oluyor ise belki rahim içinden küçük bir örnek almak gerekebilir, kalınlaşmanın nedeni ortaya konulup tedavi edilir. ağrılı adete neden olabilecek bir kaç durum var, doktoğunuzun bu durumu araştırması gerekir. bazen birşey bulunmayabilir ve sadece ağrıkesicileri kullanmanızı önerebiliriz.

Back
X