- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 123
2023 mart ayı itibari ile cinsel ilişkide bulunmaya başlamıştım, şuan 39 yaşındayım, o halde bakire olduğum dönemler itibarı ile mi kronikleşmiş oluyor?Kronik servisit ise enfeksiyon kesinlikle bundandır. Kronikleşmişse de bunu sürekli yaşayacağın anlamına gelir. Hpv ile alakası yok yani
6 ay önce temizdi, umarım hâlâ öyledirKolposkopin temiz, sadece servisit var. Söylediğim gibi enfeksiyon bu yüzden
İlişkiden sonra hpv oldu maalesef..Bence ilişkiden sonra olmuştur. Bakire iken eğer sürtünme ile bişey yaşamışsan hpv bulaşır; onu bilmiyorum tabiki
Yok artık hayatımdan çıktı zaten ve sadece 1 kez ilişkide bulunduk, o sebeple ve belki de virüs yükü de çok olmayabilir.O zaman ilişki yaşadığınız kişiye dikkat edin ve bir daha onunla olmayın
Sorma ilk öğrendiğim de hem hastalığıma hem de şanssızlığıma çok üzülmüştüm, depresyona falan girdim bayağı. Bende siğil falan da yapmadı hiç, İçime doğmuş gibi de akıntılarım da artınca doktordan rica ettim hpv testi yapalım diye ve sonuç burdayımBunca zaman ilişki yaşamamışsın ve ilkinde hpv li kişiyi bulmuşsun. Ne diyeyim sana… şansa bak
İnşallah çok tahribat vermeden atabilirim, atabiliriz hep birlikteÇok iyi yapmışsın; işte erken teşhisin önemi burada başlıyor. Atlatacaksın merak etme zaten Kolposkopin de temiz
Aminnnnİnşallah çok tahribat vermeden atabilirim, atabiliriz hep birlikte
Vallahi öyle olduİnsanın korktuğu şey başına geliyor biliyor musun
Yani doktorunuzda bir tuhaf davranmış. Ne demek eczaneye söyle; onlar uygun ilacı verir??? O zaman sen neden varsın? Dr ilaç yazar eczane verir. Her insanın tedavisi kendine özgüdür. Tavsiyem başka bir doktora gidin. Gerekirse yakılsın veya ilaç verilsin. Düşük riskli ise zaten korkmayın. Geçmiş olsunHerkese merhaba, yaklaşık 1 hafta önce genital siğiller sebebiyle doktora gittim. Smear sonucum normal, hpv de düşük riskli bir tip pozitif geldi. Doktor sadece siğil tedavisi yeterli olur dedi, krem alabilirsin eczaneden geçmezse yakarız dedi ama herhangi bir krem adı vermedi. Sen söyle uygun olanı verirler dedi ama bugün eczacı elimde tam olarak ona uygun krem yok başka birşey vereyim belki işe yarayabilir diyince vazgeçtim almaktan. Sizin bu şekilde kullanıp memnun kaldığınız krem var mıdır? Kurtulmak için illa yaktırmak mı gerekir, öyleyse hiç zaman kaybetmeden yaktırmak istiyorum.
Bir de bazı takviyeler önerilmiş ilgili başlıklarda, kullanıp da en çok fayda gördüklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Herkese çok çok geçmiş olsun
Smear testiniz temiz çıkmış gözünüz aydın. Sadece enfeksiyon görünüyor bakteri kaynaklı. Çok geçmiş olsunMerhaba,
Doktorumun yorumu harici bende diğer tabirler için yorum rica ederim.