Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yani doktorunuzda bir tuhaf davranmış. Ne demek eczaneye söyle; onlar uygun ilacı verir??? O zaman sen neden varsın? Dr ilaç yazar eczane verir. Her insanın tedavisi kendine özgüdür. Tavsiyem başka bir doktora gidin. Gerekirse yakılsın veya ilaç verilsin. Düşük riskli ise zaten korkmayın. Geçmiş olsun
Evet o konuda katılıyorum size, zaten genital siğil diye belirtmem gerekiyor sanırım diye sorduğumda da yok canım anlar onlar gibisinden birşey söyledi. Halbuki eczacı anlamadı yani sonuçta vücudun başka yerlerinde de çıkabiliyor ne bilsin hangisi için istediğimi. İlaçları uygulamak da zahmetli oluyormuş sanırım. Yaktırmak en doğrusu olacak gibi. Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

Evet evet belki yazdınız ama ben göremedim.
Hpv testi verdiniz mi peki o hala aktif sanırım?

Bende senin gibi idim BEE PROPOLİS® / Extract ile tanıştıktan sonra herşey normale döndü çok şükür. :nazar:
En az 6 ay kullanman gerekiyor bilgin olsun. 20 damla sıcak su veya sütün içine damlat iç. Eczanelerde satılıyor.

BEE PROPOLİS® / Extract gönüllü tanıtımını yapıyorum artık beni bir çok dertten kurtardı :nazar:

BEE PROPOLİS® / Extract ilgili klinik çalışma

(Translater çevirisi bilgin olsun) Klinik çalışma 55 hasta üstünde yapılış. %100 sonuç alınmış :)
Beta interferon kombinasyonu ile servikal HRHPV enfeksiyon tedavisi, ve farklı servikal lezyonların kadın bitkisel tedavi etkinlik.
Iljazović E, Ljuca D, Sahimpasić A, Avdić S.
Kaynak
Patoloji Anabilim Dalı Poliklinik, Laboratuvar Teşhis, Üniversite Klinikleri Merkezi, Tuzla, Trnovac 1, Gradina, 75.000, Tuzla, Bosna-Hersek.

Soyut
Servikal displazi, servikal kanser ilerleme premalign bir lezyon, öncelikle, insan papilloma virüsü (HPV) onkojenik suşu ile cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon neden olur. HPV enfeksiyonları klinik lezyonların yok yoluyla tedavi: lazer, kriyoterapi, podophyllin ... Umuyoruz ki, vücudun antikor yanıtı monte etmek için uyarılır ve böylece tekrarını önlemek olacağını lokal doku iltihaplanmaya neden. Diğer önleme yaklaşımları aksine, aşıların bağışıklık sistemini uyararak bulaşmamış ortakları duyarlılığını azaltmak. Aloe vera ayrıca, tümör büyümesini geciktirir ve virüslere karşı bağışıklık yanıtı teşvik etmek bildirilmiştir. BEE PROPOLİS® / Extract cludes olası eylemler listesi, antibakteriyel, antifungal, antiviral, antioksidan, antikanserojen, antitrombotik ve immünomodülatör. Kanseri önlemede bazı B vitaminleri olası rolüne ilişkin araştırmalar son birkaç on yılında başlandı, ama ancak bu karmaşık bağışıklık durumu üzerinde bir etkisi var. Bu çalışmanın amacı, bazı bitkisel tedavi ve interferon ile neoplastik dönüşüm teyit nedeni olarak HPV enfeksiyonu tedavi etmek için çalışacağız ve HPV pozitif hastalarda yönetim kurallar tanımlamak denemek için. Bu yazının Amaç çoğunlukla birlikte CIN ile kadın serviks HPV enfeksiyonu için herhangi bir tedavi etkinliğinin delil aramak için. Eylül 2005 - Nisan 2006 çalışmada HPV genital enfeksiyon etkilenen Elli beş kadın alındı. Hastalar öncesi ve tedavi sonrası HPV testi sonuçlarına göre sınıflandırılır. Hastalar iki gruba randomize edildi: Birinci grupta HPV dışında önerilen tedavisi (n = 20), (kontrol grubu) ile tedavi olumlu bir kadındı; ikinci grup farmakolojik bir interferon ve aloe vera tavsiye olarak BEE PROPOLİS® / Extract intravajinal idaresi ile tedavi edildi spesifik tedavi öncesinde olası mantar veya bakteriyel genital enfeksiyon tedavi şeması (n = 35). Hemen hemen aynı tedavi erkek partneri tavsiye edildi. İkinci grup hastalar tedavi sırasında B kompleks kullanılır. Hastalar, üç ya da altı aylık tedavi sonrasında varlığı, bakteriyel veya mantar genital Koenfeksiyon bağlı HPV varlığı için yeniden test edildi. Birinci gruptaki hastaların% 90'ından fazlasında uygulanan terapi HPV enfeksiyonu hala üç ay sonra. İkinci grupta ise önerilen tedavi şeması HPV enfeksiyonu göre tedavi altı ay sonra, üç ay sonra hastaların % 100 HPV kayboldu. HPV analizi için servikal smear örnekleri, bir kısmı tüm yüzeyi, Digene Numune Toplama Seti alınan pamuk, sopa kullanarak ve dış servikal girişinde hafif dönen hamle, rutin jinekolojik muayeneler sırasında alınan ediliyordu. Çalışmamızın sonuçları, B kompleks ve bitkisel tedavi ile, interferon kombinasyonu, etkili, atravmatik ve HPV enfeksiyonu, basit cerrahi olmayan bir tedavi olduğunu düşündürmektedir. Etkinliği BEE PROPOLİS® / Extract prospektif çalışmalarla tamamlamak için birkaç yıl alacak bu yana, alternatif yaklaşımlar dikkate alınarak da yarar vardır.
Arkadaşlar,
Bee Propolis / Extract hangisi oluyor?
Kullanan oldu mu acaba?
Yardımlarınızı rica ederim🙏💐

Beeoup %30 alkol bazlı olanı kullandım ben özellikle eczaneden temin edin ama
Tamamdır bende onu almışım bugün☺️
Çook teşekkür ederim🙏🥰
Ne kadar kullandınız ve bir gıdaya karıştırdınız mı acaba?

Tamamdır bende onu almışım bugün☺️
Çook teşekkür ederim🙏🥰
Ne kadar kullandınız ve bir gıdaya karıştırdınız mı acaba?
Yaklaşık 6 ay düzenli kullandım yoğurt veya balla tüketiliyor 5 yıl olacak arada kullanmaya devam ediyorum

Ben ahcc kullanmadım doktorum şeker yut daha iyi kanıtlanan tek bir çalışması yok dedi o yüzden kullanmadım sadece immutor kompleks çörekotu yağı propolis beeo up alkol bazlı ve yeşil çay birde aşı oldum 9 ay sonra negatif olmuştum
Cinsel perhizde oldu mu süreçte peki?

Benimde özel sağlık sigortam var kolposkobiyi karşılamasın çok sevindim ya bilmiyordum ben🙄
Sizde negatife dönmüşsünüz sanırım🙏

Yaş kaçtı acaba?

Bir de pozitif olduğunuzu öğrendikten sonra korundunuz mu? Bebek için de uğraşmışsınız çünkü gördüğüm kadarıyla☺️

Sizde negatife dönmüşsünüz sanırım🙏

Yaş kaçtı acaba?

Bir de pozitif olduğunuzu öğrendikten sonra korundunuz mu? Bebek için de uğraşmışsınız çünkü gördüğüm kadarıyla☺️
Evet canım çok şükür döndüm ve hiç korunmadım da hala hamilelik olmadı tabi ama tedaviye başlıcam tüp bebeğe ben 6 ay ahcc kullandım eşimle birlikte cin 1 gelmişti kolposkobi sonucum sadece takip ediliyorum şuan geçmez diye bir şey yok emin ol kaç yaşındaki insanlar atlatıyor bunu önemli olan bağışıklığınızı yüksek tutmak şuan 31 yaşındayım tanı alalı 2.5 sene falan olmuştur

Evet canım çok şükür döndüm ve hiç korunmadım da hala hamilelik olmadı tabi ama tedaviye başlıcam tüp bebeğe ben 6 ay ahcc kullandım eşimle birlikte cin 1 gelmişti kolposkobi sonucum sadece takip ediliyorum şuan geçmez diye bir şey yok emin ol kaç yaşındaki insanlar atlatıyor bunu önemli olan bağışıklığınızı yüksek tutmak şuan 31 yaşındayım tanı alalı 2.5 sene falan olmuştur
Çokk sevindim atlatmış olmanıza dün sonradan eski yorumlarınızı da gördüm, darısı başımıza inşallah🙏❤️

Peki hpv negatifi aldıktan sonra tekrar smear ve hpv takibiniz oldu mu?
Olduysa kaç kez daha yapıldı acaba?

Amin inşallah rabbim herkese şafi ismi ile şifa versin ❤️
6 ay arayla 3 kez negatif aldıktan sonra senelik kontrollere geçti artık doktorum her kadının yapması gerektiği gibi senelik smear ve hpv testi vericem canım

Amin inşallah rabbim herkese şafi ismi ile şifa versin ❤️
6 ay arayla 3 kez negatif aldıktan sonra senelik kontrollere geçti artık doktorum her kadının yapması gerektiği gibi senelik smear ve hpv testi vericem canım
Harika🙏❤️
Çok şükür çok🙏☺️

Ne zaman sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin bana inşallah en kısa zamanda sende negatif oldum diye buralara yazmış olursun🤲🏻❤️

Merhaba ben ahcc kullanıyorum ama doktorum 3 ay kullan demişti bir de ısıde hpv fitil onu da 3 ay kullan demişti eşim kullanmıyor inşallah geçer gider ahcc 3. kutunun yarısına geldim fitilimde son paketimi kullanıyorum. Çörek otu yağı içiyorum arada propolis içiyorum ve yeşil çay ekinezya içiyorum. İnşallah şifa olur.
Ayrıca bende 1-1,5yıldır her adetten sonra vajina giriş sol tarafında beyaz pamukçuk gibi bir şey çıkıyor pamukçuk 2-3 gün içinde yok oluyor ama acısı 5-10gün sürüyor. Aynı zamanda acıma olurken yanma da oluyor hep adetten sonra oluyor geçiyor sonra hiç bir şey olmamış gibi sağlıklı oluyorum sonra sil baştan tekrar aynı 1,5yıldır böyle oluyor son zamanlarda sürekli aklım orda olduğu için sürekli hassas acıyacak gibi geliyor hep aynı yerde aynı şekilde farklı doktorlara gittim ama teşhis koyulmadı yarın cildiyeye gideceğim en son gittiğim doktor cildiyeye git behçet olabilir demişti .
sadece ruh halim çok yorgun inşallah geçer gider Rabbim hepimize acil şifalar versin

Arkadaslar merhaba sigiller icin glizigen sprey kullanan var mi? Etkisini goren oldu mu? Sigili olup kullananlar spreyin sigili yaktigini biraz aci hissettirdigini ama sigil kucukse de yok ettigini yazmis. Bu tur deneyimi olan var mi? Gerçekten pahali bir sprey ve her gün kullaniyorum, vajina icindeki lezyonlara hiçbir etkisi olmadi hiçbir şekilde yanma aci da hissetmiyorum ic dudaktaki bu lezyonlarin sigil olup olmadigindan suphe duyuyorum çünkü verdigim hpv testi 15 tipi kapsiyordu ve negatif gelmisti.
selamlar spreyi nerden temin etmistiniz

Merhaba 3 yıldır hpv16+ ile savas veriyorum kendim hiçbir zaman siğillerime dokunmadım, kesinlikle dokunmayın arttırma olanağı çok yüksek koter ile sıcak yakmak daha sağlıklı. Krem ile bende kullandım Fakat tekrardan yeniledi.

Back
X