Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç denemedim ama bu yaz denemek istiyorum kullananlar çok rahat olduğunu söylüyorlar...Benimde tek korkum ipin kopması durumuydu artık şansımıza...
birkere kullandim tanponu ve cok kotu hissittim kendimi aklim hep oradaydi ve cok mide bulantisi yapmisti bende cikarttim birdaha kullanmadim. :))
canm tamponu zatan adet bitene kadar kullanmamak gerekiyonasılkı bır yerımız kesıldıgınde bastırarak kanamamızı durduruyorsak tamponda sıkıştırarak az kanama olmasını saglıyor oysa adet kanaması atılması gereken bır kan çok sağlıklı bulmuyorum hemde fazla kalırsa yan etkısı var oysa pedlerın yok :)))
nasılkı bır yerımız kesıldıgınde bastırarak kanamamızı durduruyorsak tamponda sıkıştırarak az kanama olmasını saglıyor oysa adet kanaması atılması gereken bır kan çok sağlıklı bulmuyorum hemde fazla kalırsa yan etkısı var oysa pedlerın yok :)))
senin için bu yazıyı buldum bir oku istersen
Birçok genç kız tampon kullandıklarında bekaretlerinin bozulacağından endişe eder. Ancak gerçekten endişelenecek bir konu değildir çünkü bakire, daha önce cinsel ilişkiye girmemiş kişidir. Tampon koymak cinsel ilişkiye girmekle aynı şey midir? Tabii ki hayır!
Bakire kızların genellikle vajinayı kapayan ince bir zarları vardır. Bazı kızlarda, ilk cinsel ilişkiye girişlerinde bu zar yırtıldığından az bir kanama olur.
Tampon koymanın bu zarı yırtması ihtimali vardır ancak bu kesin değildir. Zarda zaten delikler vardır; yoksa nasıl adet görülebilir ki? Bir tampon zarı yırtsa da cinsel ilişkiye girmemiş bir genç kız bakiredir.