banada her seferınde vajınal bakıldı. dr unla konusmanda hiç bir sakınca yok bence. en azından gerekmedıkce karından bakarlar. idrara sıkışık gidersen karnındanda gorebılırler. ben asılama yaptırırken dr um genelde karından kontrollerımı yapmısrtı. ama çok kılolu isen bu karından gorme sanslarını azaltıyor dıe bılıyorum. en dogrusu dr unla konusman olacak. emınım uygun bır çözğm bulacaktır.kızlar ben gene birşey sorucam ama cevap sayısı gene 10 gecmiyecek..
2.tüp bebek denemesini yaptırıcam..
ben kronik vajinismus hastasıyım.. ve o vajinal ultrasonda fenalık geciriyroum ilk denememde 4 kere vajinal bakıldı sadece..(takbii burcak hanım yapmıştı) ama çok stres oluyordum hastaneye giderken ve morel bozukluğu oluyor tedavimi hiç keyifli geciremedim.. şimdi 2.denemem için mustafa bahceciye gidiyorum takibimide o yapacak.. çok korkuyorum böyle bişi teklif etsem bana ne cevap verir sizce , böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda? yoksa anestezi ilemi baktırmam gerek?
mustafa bey sanki sinirli biri giib geliyo korkuyorum söylemeye , umarım benim içinde kolay bi yol bulunacaktır.. çünkü nefesim falan daralıyor hem bağrıyorum hem ağlıyorum üzerimde 2 kişi bastırıyor beni.
burcak hanımın muay alman hastanesinde idi muay odası bekleme odasıyla mesafeli fakat mustafa beyinki hemen iç içe bağırsam duyulur
kızlar ben gene birşey sorucam ama cevap sayısı gene 10 gecmiyecek..
2.tüp bebek denemesini yaptırıcam..
ben kronik vajinismus hastasıyım.. ve o vajinal ultrasonda fenalık geciriyroum ilk denememde 4 kere vajinal bakıldı sadece..(takbii burcak hanım yapmıştı) ama çok stres oluyordum hastaneye giderken ve morel bozukluğu oluyor tedavimi hiç keyifli geciremedim.. şimdi 2.denemem için mustafa bahceciye gidiyorum takibimide o yapacak.. çok korkuyorum böyle bişi teklif etsem bana ne cevap verir sizce , böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda? yoksa anestezi ilemi baktırmam gerek?
mustafa beymi sinirli yok canım yapma çok tatlı çok hoşgörülü bir doktor istediğin neyse bir oluruna bakar sen merak etme içini ferah tutmaya rahat olmaya çlaışmustafa bey sanki sinirli biri giib geliyo korkuyorum söylemeye , umarım benim içinde kolay bi yol bulunacaktır.. çünkü nefesim falan daralıyor hem bağrıyorum hem ağlıyorum üzerimde 2 kişi bastırıyor beni.
Burcak hanımın muay alman hastanesinde idi muay odası bekleme odasıyla mesafeli fakat mustafa beyinki hemen iç içe bağırsam duyulur
canım senin özel mesaj açık değil benim profile girersen istatistik bölümüne bak oradan atarsın canımrüyameleğim ben özelden mesaj nası atılıyor bilmiyorum canım sen bana at ben cevaplım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?