Vajinal ultrason hakkında yorum yapar mısınız

Cikksssss

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
153
28
13
31

Arkadaşlar merhaba doktor ikiz gebelik olabilir dedi 5+3 üm ama hiç ikiz ne bende ne eşim tarafında yok..

İki tane yolk var sanırım kesenin içinde.Eger öyleyse tek yumurta ikizi oluyor ki bunun içinde ailenizde olmasına gerek yok , tek yumurta ikizi genetik değildir raslantısal olur , çift yumurta ikizleri anne tarafından varsa olabilir

Bi yandan korkuyorum bi yandan sevindim değişik duygular içerisindeyim

Daha çok erken, biri sonradan devam etmeyebiliyor bazen .Ama inşallah ikizdir sağlıkla kucağınıza alırsınız

Daha çok erken, biri sonradan devam etmeyebiliyor bazen .Ama inşallah ikizdir sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bir de bu görüntü var elimde bunu unutmuşum

Eklentiler

• IMG_20230801_123151.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 172
Eki Görüntüle 3280322
Arkadaşlar merhaba doktor ikiz gebelik olabilir dedi 5+3 üm ama hiç ikiz ne bende ne eşim tarafında yok..
Merhabalar aynı durumun bir benzeri bende de var ama bana olumsuz şekilde konuştular kesede tümsek olduğunu pilasantanın gelişimini engelleyeceğini söylediler sizin nasıl sonuçlandı

Eklentiler

• IMG_6593.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…